🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

آیا با شکایت و ابطال وکالت به جایی می رسیم؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۱,۷۴۴

سلام
دایی ما وکالت بلاعزل در همه موارد روی سند یک ملک مسکونی ۳۵۰ متری که توی ورثه بوده از مادرم گرفتن مادرم خیلی از کار افتاده هستن (سنش ۸۰ چشماش بدون عینک نمی بینه و خیلی هم حواسش سر جاش نیست) نمی دونسته وکالت بلاعزل هست کپی هم خواسته نصف برگه رو کپی دادن که معلوم نیست چیه، گفتن وکالت کاری ارث مادرم گفتن من وکالت نمیدم گفتن مجبوری این رو بدی و با تهدید بردنش.۶ ماه از وکالت گذشته و خونه رو خالی کردن و تحویل دادن ولی به ما میگن دادگاه داریم و هنوز پولی نگرفتیم و سند قفل شده در صورتی که چهارتا اپارتمان به نامشون شده تو این مدت و ملک رو تحویل خریدار هم دادن که معمولا در تحویل باید ۸۰ درصد مبلغ رو گرفت یکی از وراث خارج از کشور هست و وکالت نداده سهم ایشون رو ریختن به حساب ولی به ما سهمی ندادن آیا با شکایت و ابطال وکالت به جایی می رسیم؟ با توجه به اینکه مادرم خیلی حواسش سر جاش نیست و سنش بالاست و با تهدید بردنش می تونیم نتیجه ای بگیریم که ارثشون رو بگیرن؟

۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام سریع ترین حالتی که برای شما متصور است تقدیم دادخواست به طرفیت دائی تان به خواسته مطالبه وجه دریافتی بابت وکالتنامه می باشد

گفتگو با وکلای آنلاین ۷ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۹۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۷۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۹۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان

شما میتوانید علیه وکیل به عنوان مطالبه حساب دوران وکالت را بخواهید

سلام
به نظر نمی رسد بتوانید اثبات نمایید که اجباری در میان بوده است اما شاید بتوانید خواستار دریافت خسارت از وکیل در ایام وکالت ایشان شوید

سلام
اثبات اجبار صورت گرفته به نظر امکان ندارد
اما می توانید علیه وکیل اقدام به طرح دعوا مبنی بر پرداخت حساب ایام وکالت و همچنین خسارات ناشی از عدم رعایت غبطه موکل را نمایید

اثبات ادعاهای شما در مورد عدم هشیاری و یا مواردی اینچنین بسیار سخت بوده و بر عهده دادگاه می باشد که پروسه ای سخت و احتمالا بی نتیجه خواهد بود . سریع ترین حالتی که برای شما متصور است تقدیم دادخواست به طرفیت دائی تان به خواسته مطالبه وجه دریافتی بابت وکالتنامه می باشد که آن هم بستگی به مفاد وکالتنامه دارد . توصیه می شود با مراجعه به دفترخانه ای که وکالتنامه در آنجا تنظیم شده اقدام به اخذ رونوشتی از وکالتنامه کنید.

مشاوره‌های حقوقی مرتبط