🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

آیا با شکایت کردن، انباریها کلا خراب میشود یا نه؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۴۹۷

با سلام
اپارتمانی در حدود ۳ سال پیش خریدم. که انبار اتمام ساکنین ان در سند قید نشده. اپارتمان دارای ۵ واحد است و دارای ۷ انباری که ۵ تای ان در پایین و ۲ تای ان در پشت بام وجود دارد. فروشنده وقتی اخرین واحد را فروخت ۲ تا انباری بالا را هم به واحد ۴ داده و هم اکنون واحد ۴ دارای ۳ تا انباری می باشد. همچنین واحد ۴ مستاجر داخل ان سکونت دارد. که یکی از انبارها متعلق یه ایشان میباشند و ۲ تا انبار دیگر را صاحبخانه به کفته خودش به برادرش داده که هیچکدام در ساختمان سکونت ندارند. چند روز است که برادر صاحبخانه با کلید که دارد وارد ساختمان میشوند. الان اهالی ساختمان شاکی هستند از ورود و خروج ایشان.
چه کاری باید انجام بدهیم؟
ایا با شکایت کردن ما انباریها کل خراب میشود یا نه؟
ایا میشود از ورود صاحبخانه به آپارتمان جلوکیری کرد یا نه؟
ایا میشود ۲ انبار بالا را با شکایت خراب کرد؟
یا راهی وجود دارد که بدون خراب شدن انباریهای ما این کارانجام شود؟

۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اجاره انباری به افراد غیر ساکن ساختمان ممنوع است

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۸ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۹۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۶۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

سلام
اگر وجود انباری های فوقانی در سند مالکیت باشد یعنی مجوز ساخت داشته است و امکان تخریب وجود ندارد و مالک آن می توان هر گونه تصرفی که لازم بداند در آنها انجام دهد و کسی نمی تواند ممانعت کند اما اگر انباری ها فاقد مجوز ساخت بوده اند با شکایت سایر مالکین آپارتمان به شهرداری منطقه یا شورای حل اختلاف آن انباری ها با مجوز نهادهای گفته شده قابل تخریب هستند.

مشاوره‌های حقوقی مرتبط