آیا با وجود اینکه تصاویر سارقین را گرفته و یکی از آنها دستگیر شده است باز لازم است که من به ناحق پول مالباخته را بدهم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۳۱۹

سلام
اسفند ماه زمانی که با عابر بانک کار میکردم مردی از من خواست تا مبلغ ۲۰۰ هزار تومان از کارت بانکی خودش به کارتم بریزم و ۲۰۰ هزار تومان وجه نقد به او تحویل دهم . گفت از سقف برداشت خود استفاده کرده و بانک هم بسته بود من این کار رو انجام دادم ۱۰ روز بعد از کلانتری تماس گرفتند که کارت دزدی بوده بعد یک ماه هم دوباره زنگ زدند که بریم کلانتری رفتیم و ماجرا رو شرح دادیم گفتند وجه رو بدید و رضایت مالباخته را بگیرید با اینکه سرقت را شخص دیگری انجام داده بود خواستم این کار رو کنم ولی مالباخته قبول نکرد و گفت مبلغ بیش از ۲۰۰ هزار تومان بوده . موجودی حسابش ۱ میلیون بوده و به حساب اشخاص دیگری نیز این اتفاق افتاده من قبول نکردم و گفتم پرونده را به دادسرا ارجاع دهید مامور کلانتری گفت حسابت مسدود می‌شود رضایتش را بگیر ولی من حاضر نشدم بیش از مبلغ واریزی پول بدهم . دو ماه گذشت خبری از دادسرا نشد ولی از کلانتری دوباره زنگ زدند که مابقی افرادی که مشابه من برایشان اتفاق افتاده بود پیدا کردند و ماجرا را برایشان گفتند و یکی از سارقین هم گرفته اند که حاضر به لو دادن همکارانش نیست ولی گفتند بازم هماهنگ میکنن که بیایم کلانتری تا وجه مالباخته را داده و رضایت بگیرم هر چند مبلغ بیشتر . آیا با وجود اینکه تصاویر سارقین را گرفته و یکی از آنها دستگیر شده است باز لازم است که من به ناحق پول مالباخته را بدهم حتی بیشتر؟! ( در این صورت خودم نیز مالباخته خواهم شد ) در کلانتری مرا تهدید میکنند که اگر پول ندهی میری زندان تا روز دادگاه . با اینکه همه چیز مشخص شده لطفا کمک کنید

۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
اگر سارق دستگیر و اقرار به امر نماید شما خلاص خواهید شد اما در غیر ان بایستی خسارت وارده به صاحب حساب را پرداخت نمایید

گفتگو با وکلای آنلاین ۲۲ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۹۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۷۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۶۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

سلام.متاسفانه این شگرد بسیار مرسوم شده است و شما میتوانید علیه ایشان شکایت کنید .

مشاوره‌های حقوقی مرتبط