🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

آیا بدون اجازه و رضایت شاکی میشود ماشین را از پارکینگ خارج کرد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲,۵۱۴

با عرض سلام و روز بخیر خدمت شما.لطفا بنده رو راهنمایی کنید.
عرضم به خدمت شما که من اوایل خرداد ماه تصادف کردم.من موتور سواربودم و وانت پیکان طرف مقابل که در نهایت وانت پیکان مقصر شناخته شد.بعد اون حالا من بیمارستان رفتم و عمل جراحی و بعد از یک مدت آمدم خونه.در ضمن ناحیه آسیب دیدگی من خوردشدگی نی بزرگ و نی کوچک پای چپ هست.اما بعد از چند تماس تلفنی اون آقا با ما توی حرفاش میخواست به ما بگه من یک کارگر ساده توی یک شرکت هستم.این شرح کامل موضوع.

سوال 6: بعد از تصادف موتور و ماشین توسط راهنمایی و رانندگی توقیف و رفت توی پارکینگ.حالا هنوز جلسه اول دادگاه ما برگزار نشده و مقصر یک ماه و نیمه ماشینشو دراورده بدون اجازه شاکی.ایا بدون اجازه من میتونه ماشین در بیاره؟چطوری میتونه؟ایا قانونی هست؟ یا پارتی بازی کرده؟ حالا من میتونم ازش شکایت کنم و ماشینو توقیف کنم؟

۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

خیر ایشان در صورتی میتوانند خودروی خود را از پارکینگ خارج نمایند که یا رضایت شما را جلب نموده باشند و یا دیه را پرداخت کرده باشند و یا با قید وثیقه مبادرت به این عمل نموده باشند.

موید باشید

گفتگو با وکلای آنلاین ۳ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۲۸۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۸۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

مشاوره‌های حقوقی مرتبط