🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

آیا بدون فاکتور می‌شود این اقلام را زوج استرداد کند؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۴۶۲

رای استرداد جهیزیه در مرحله بدوی تایید شد با اعتراض خوانده پرونده مطروحه به دادگاه تجدیدنظر ارسال گردید دادگاه تجدیدنظر رای دادگاه بدوی را نظر به اینکه اشاره فرمودند در لیست سیاهه ۴ اقلامی که ذکر شده به عنوان شیربها نوشته شده و متعلق به زوج میباشد رای بدوی را نقص کردند، سوال اینکه آیا بدون فاکتور می‌شود این اقلام را زوج استرداد کند واینکه اگر پرونده به دیوان عالی ارسال گردد امکان نقض دادگاه تجدید نظر وجود دارد؟

۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
رای دادگاه تجدید نظر قطعی است و قابل طرح در دیوان عالی کشور نیست تا بخواهند در آن مرجع رسیدگی شود
و به هر حال دادگاه درست یا غلط این طور تشخیص داده اند که آن ۴ قلم متعلق به زوج است
و بنظر می‌رسد شما دیگر نمی‌توانید اقدامی انجام دهید مگر اینکه بعدا دلایلی بر مالکیت خود به دست آورید که قبلا وجود نداشته و بتوانید به استناد آن درخواست اعاده دادرسی کنید

گفتگو با وکلای آنلاین ۲۶ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۲۸۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۶۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۳۰,۰۰۰ تومان

با سلام آنگونه که عنوان نمودید رای دادگاه تجدیدنظر اقلام لیست ۴ را شیربها تلقی کرده لذا با توجه به اینکه شیربها؛ جهیزیه تلقی نمیگردد رای صادره از سوی دادگاه تجدیدنظر صحیح بوده است و زوج تکلیفی به تحویل اقلام یاد شده به زوجه ندارد. اینکه زوج بدون داشتن فاکتور بتواند اقلام یاد شده در رای تجدیدنظر را به عنوان شیربها را مسترد نماید نیز تردید وجود دارد چون اقلام شیربها را در عرف برخی مناطق کشور از طریق زوج و یا خانواده زوج به خانواده زوجه تسلیم مینمایند و اینگونه موارد در قالب یک هبه غیر معوض بوده و قابلیت استرداد یا عدم استرداد آن از قواعد هبه پیروی میکند. ضمنا رای دادگاه تجدیدنظر قطعی است و اعتراض به ارای دعاوی استرداد جهیزیه در دیوان عالی کشور مطرح نمیشود.

مشاوره‌های حقوقی مرتبط