آیا برادرانم میتواند بدون حضور مادرم حکم حجر بگیرند از دادگاه؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۳۵۵

با سلام
مادر بنده حدودا ۸ سال پیش ملکی را به نام بنده کرده اند برادرانم الان فهمیده اند و ادعا میکنند که مادرم در هنگام انعقاد معامله اهلیت نداشته اند و محجور بوده اند سوال بنده این است ایا با توجه به اینکه مادرم در منزل بنده زندگی میکند
و سوال دوم ایا بعد از گذشت این مدت میتوانند اثبات کنند؟

۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
اگر مادرتان محجور شده اند انتقال ملک از طریق ایشان شرعا و قانون مجاز نیست و غیر نافذ است. در خصوص اثبات نیز اگر مدرکی بر این امر و زمان آن داشته باشند رد معامله امکان پذیر است.( باید قیم انتخاب گردد).

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۰ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۲۸۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان

در صورتی که برادران شما مدارکی دال بر اثبات این موضوع که مادر شما در زمان انعقاد عقد اهلیت لازم را نداشته ، در دست داشته باشند یا بتوانند به طریقی این امر را اثبات کنند ، می توانند در هر زمانی اقدامات لازم جهت بطلان معامله را انجام دهند در هر صورت نداشتن اهلیت مادر شما برای انعقاد عقد باید برای دادگاه رسیدگی کننده روشن شود

- درخواست اعلام محجوریت دارای زمان خاصی نبوده و در هر زمانی میتوان ادعای مذکور را مطرح نمود .
- بدون معاینه مادر شما از سوی پزشکی قانونی امکان اظهارنظر دادگاه وجود ندارد .

مشاوره‌های حقوقی مرتبط