🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

آیا برای انجام این معامله نیاز به رضایت اولاد این خانم میباشد؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲۵۹

سلام بنده قصد خرید یک باغ با سند شش دانگ بنام یک خانم مسن ۷۲ ساله دارم که از لحاظ جسمانی و عقلانی کاملا سالم و باسواد میباشد، آیا برای انجام این معامله نیاز به رضایت اولاد این خانم میباشد یا خیر؟ در ضمن دو تا از دختران این خانم از معامله اطلاع دارند فقط یک دختر و یک پسر که در ایران حضور ندارند بیخبر میباشند.

۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگر شش دانگ ب نام خانوم باشد نیاز ب فرزندان نیست اما اگر ب اسم شخصهای دیگری باشد نیاز انان واجب است

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۷ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۲۸۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۶۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

نیاز به اجازه دیگران و فرزندان نیست ولی با توجه به اینکه سن انتقال زیاد است جهت تضمین صحت مبایعه نامه تقاضا کنید که فرزندان هم به عنوان شهود امضا کنند.

قانونا نسبت به اموال این خانم احازه کسی لازم نیست

سلام

رضایت اولاد این خانم میباشد یا خیر؟ خیر
برابر ماده ۹۵۶ قانون مدنی:«اهلیت برای دارا بودن حقوق، با زنده متولد شدن انسان شروع و با مرگ او تمام می شود»

اشخاصی که به سن ۱۸ سال شمسی تمام رسیده اند در محاکم عدلیه و ادارات دولتی و دفاتر اسناد رسمی رشید محسوب می شوند مگر انکه عدم رشد ان ها به طرفیت مدعی المعلوم در محاکم ثابت گردد. مناط تشخصی سن اشخاص اوراق هویت آن هاست مگر انکه خلاف آن ثابت شود.»
در مشورت برکات زیادی نهفته است
ناگفته نماند که مشورت منافاتی با حاکمیت واحد و قاطعیت ندارد
یکی از حقوقی که در قرآن کریم و توصیه های معصومین علیهم السلام برای فرزندان بر عهده پدر و مادر نهاده شده است، حق مشورت با فرزند می باشد

در صورتی که ملک مذکور تحت مالکیت خانم بوده و سند رسمی یا عادی به نام وی باشد نیازی به رضایت فرزندان نمی باشد لیکن اگر فرزندان در ملک دارای سهم الارث باشند حتما نیازمند موافقت آنها هستید .

مشاوره‌های حقوقی مرتبط