🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

آیا برای دادخواست مطالبه قیمت طلاجات باید یک پرونده دیگه تشکیل بدم یعنی مجدد باید هزینه دادرسی بپردازم؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۳,۳۶۸

باسلام
بنده زوج هستم از همسرم بابت استرداد طلاجات دادخواست دادم که رای قاضی چنین بود چون طلاجات هبه نبوده و زوج نیز برای استفاده زوجه قرار داده و چون زوجه با ارائه فاکتور فروش و انتقال تمام طلاجات در تاریخ ___ استرداد عین ان به لحاظ عدم وجود خارجی فاقد وجاهت قانونی است لذا خواهان میتواند از طریق تقدیم دادخواست مطالبه قیمت طلاجات نسبت به احقاق ادعایی خود اقدام کند لذا دادگاه نظریه جمیع مراتب فوق خواسته خواهان را باکیفیت مطروحه قابل استماع تشخیص نداده و دادگاه قرار عدم استماع صادر مینماید سوال اینجاست :
۱ آیا برای دادخواست مطالبه قیمت طلاجات باید یک پرونده دیگه تشکیل بدم یعنی مجدد باید هزینه دادرسی بپردازم؟
۲ اگر بنده پول طلاجات رو از همسرم پس بگیرم یا اینکه به مهریش دربیاد ( چون خانومم دادخواست مهریه دادن) آیا میتوانم بعدا به جرم خیانت در امانت (اگر ردمال به حساب بیاد ) از خانومم شکایت کنم؟
اگر میتوانم شکایتش کنم تو دادگاه کیفری جرمش چیه؟

۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام طلا داده شده بعنوان هبه قابل مطالعه نیست

گفتگو با وکلای آنلاین ۲۳ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۲۸۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۶۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

رای دادکاه اشتباهی صادر شده چون قیمت هبه قابل مطالبه نمی باشد

سلام آن چه که طلاجات به زوجه داده شده است و برای استفاده زوجه است هبه محسوب می شود و قابل استرداد نیست انچه که مورد استفاده زوجه است به ایشان تعلق دارد و قابل استرداد نیست مگر آن که عین آن وجود داشته باشد به طور کلی برای استرداد قیمت طلا باید دادخواست جداگانه مطرح گردد خیانت در امانت در این مورد رد می‌گردد.

قطع نظر ازاستدلال دادگاه ، مطالبه قیمت طلاها مستلزم دادخواست جدید و پرداخت هزینه دادرسی است .
شکایت خیانت درامانت منتفی است

سلام
قیمت هبه قابل مطالبه نیست رای اشتباه صادر شده و دادخواست شما بابت مطالبه قیمت طلاجات هم به نتیجه نخواهد رسید.

بسمه تعالی : برادر گرامی سوال شما دارای تناقض یا اشتباه نوشتاریست......(دادخواست دادم که رای قاضی چنین بود چون طلاجات هبه نبوده و زوج نیز برای استفاده زوجه قرار داده و چون زوجه با ارائه فاکتور فروش و انتقال تمام طلاجات در تاریخ ___ استرداد عین ان به لحاظ عدم وجود خارجی فاقد وجاهت قانونی است...)لذا به ضم دریافت شخصی عرض میکنم :استرداد طلا از جانب زوج بدلیل اینکه برای زوجه و به نیت زوجه خریداری میشود قابلیت استرداد ندارد مگر زوج ثابت نماید شغل ایشان طلافروشی است و عمدتا این عمل رویه مستمر داشته. و یااینکه فسخ نکاح به تدلیس زوجه صورت گیرد که تمامی خسارات وارده به زوج باید جبران و تمام وسایل خریداری شده توسط زوج یا عین یا قیمی مسترد گردد لذا با توجه به استنباط بنده از شرح حضرتعالی اینست که نتوانید مسترد کنید .
اما پاسخ سوالات :
۱)دادخواست مطالبه باید تقذیم گردد و چون مالی ست هزینه دادرسی ۲.۵ درصد از کل مطالبه باید پرداخت شود.
۲) خیانت در امانت متصور نیست مگر با عناوین دیگری شکایت کنید که در مبحث ارائه شده شاید قابل طرخ باشد . و تهاتر آن با مهریه همسرتان مشروط به اثبات مالکیت شماست .که اگر موفق به رای موافق شدید بله میتوانید بابت مهر پرداخت کنید

مشاوره‌های حقوقی مرتبط