🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

آیا برای سند زدن خودرو، نیاز به مدرکی میباشد؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۳۳۴

سلام
من امریه نهاد دولتی هستم ( سرباز ).
برای سند زدن خودرو به مدرکی نیاز هست؟

۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

مشکلی ندارد خودرو بنامتان انتقال پیدا میکند و سرباز و غیر سرباز ندارد

گفتگو با وکلای آنلاین ۸ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۰۰,۰۰۰ تومان

پاسخ همکار محترم مسعود نیا کامل و جامع است

بادرود پاسخ همکار محترم جناب آقای مسعود نیا کامل است.

با سلام - شما برای اینکه بتوانید سند خودرو را بنام خودتان ثبت کنید لازم است از یگان محل خدمت خود نامه ای مبنی براینکه شما درحال انجام خدمت نظام وظیفه هستید را به دفترخانه ارائه دهید تا ثبت سند بنام شما بلامانع باشد.در غیر اینصورت ارائه کارت پایان خدمت اجباری هست .

سلام،وقت شما بخیر،
حضور متعاملین (خریدار و فروشنده یا نماینده قانونی ایشان) به همراه خودرو ۲ - اصل شناسنامه (سجلی هویت) فروشنده و خریدار (حسب مورد) و کارت ملی متعاملین ۳- اصل سند مالکیت خودرو صادر شده توسط پلیس راهور ناجا ۴- اصل سند فروش کارخانه سازنده (تولید داخل) ۵- درخصوص خودروهای وارداتی به دلیل اخذ اسناد گمرکی در زمان شماره گذاری صرف مشخصات خودرو و هویتی مالک اولیه در سامانه شماره گذاری کافی به مقصود می باشد. ۶ - اصل کارت شناسایی خودرو ۷-در صورت مفقود شدن کارت شناسایی اخذ تعهد از مالک یا نماینده قانونی وی الزامی است. ۸ - ارائه گواهی مفاصا حساب اجرائیات در صورت عدم پرداخت وجوه جرائم معوقه ۹- مدارک احراز سکونت خریدار در آدرس اعلامی ۱۰- واریز فیش بانکی بنام خزانه داری کل نزد بانک ملی بابت هزینه نقل و انتقال خودرو ۱۱- پرداخت هزینه پستی جهت ارسال کارت مشخصات خودرو
لازم به ذکر است کلیه مراکز تعویض پلاک به دستگاه کارت خوان(pos) مجهز می باشد توجه: - حتما چند روز قبل از تسویه حساب خلافی انجام گردد در مراکز پلیس + ۱۰ - اگر روز قبل یا همان روز انجام شود ، مستلزم دریافت برگه خلافی مجدد ( با صف و شبکه و کارت و... ) هستید. - پرداخت مالیات و عوارض شهرداری برای خودروهای کاری لازم است، برای خودروهای شخصی فقط در دفترخانه لازم است. - میزان عوارض شهرداری معادل یک دهم درصد قیمت خودرو صفر برای یک سال می‌باشد. - خرج محضر یا دفترخانه برای ماشین و مدل متفاوت است ، مثلا ۷۰ تومن برای پراید سال ۷۸ تا ۲۸۰ تومن برای ۲۰۶ صفر - خرج محضر یا هزینه نقل و انتقال خودرو به عهده فروشنده است و هزینه پلاک به عهده خریدار - پول نقد ، انواع کارت اعتباری ، خودکار ، انواع فیش های آب و برق و تلفن و دفترچه بیمه همراه داشته باشید. ( کپی سند مالکیت منزل و کپی صفحه اول و دوم شناسنامه عیال مربوطه را هم همراه داشته باشید. ضرری ندارد) -لازم به توضیح می باشد که اصلاح آدرس در یک شهر که نیاز به تغییر پلاک ندارد با ابلاغ پلیس راهور ناجا در مراکز پلیس +۱۰ انجام می شود.
. با توجه به اینکه شما سرباز می باشید با مراجعه به قسمت کارگزینی آن اداره و یا کارگزینی یگان و اخذ برگه اشتغال به خدمت می توانید سند خودرو را به نام خود نقل و انتقال دهید.

مشاوره‌های حقوقی مرتبط