🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

آیا برای سند نزدن میتونه شکایت کنه ازم؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲۱۰

سلام من سال ۹۷ یه ماشین فروختم ۲ میلیون برای سند قطعی ماند که قرار شد بعد یک ماه بپردازه تا سند بزنم رفت و جواب تلفن هم نداد تا یکسال بعد یک میلیون داد دوباره بعد دوسال الان ۱ میلیون داد الان اومده میگه بیا سند بزن من بخاطر بیماری قلبی قرنطینه ام نمیتونم بیرون برم تو این وضعیت . شنیدم با تورم موجود حتی میتونم خسارت بگیرم

۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

چنانچه در قرارداد خسارت تاخیر تادیه یا جریمه وجه التزام پیش بینی شده باشد می توانید دادخواست تقدیم کنید اما در ارتباط با سند شما ملزم به انتقال سند هستید

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۴ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

با سلام
اولا چون شما مال را منتقل کرده اید موظف به تنظیم سند رسمی نیز هستید پس ایشان میتوانند شمارا ملزم به تنظیم کنند. در رابطه با تاخییر ایشان نیز باید دید در قرارداد فی مابین خود در رابطه با خسارت تاخییر چگونه تعین تکلیف شده است.
موفق باشید

با سلام
اولا ایشان میتواند علیه شما دادخواست الزام به تنظیم ارایه نماید
دومد اگر طبق مبایعه نامه خسارتی تعیین نموده باشید قابل مطالبه از سوی شما خواهد بود

در صورتی که در قرارداد خسارت تاخیر تادی یا جریمه وجه التزام پیش بینی شده باشد می توانید دادخواست دهید لاکن در ارتباط با سند شما ملزم به انتقال سند خواهید بود

سلام
می توانند شما را الزام به تنظیم سند رسمی کنند.

مشاوره‌های حقوقی مرتبط