آیا برای طلاق در دوران نامزدی حتما باید به پزشک قانونی رفت؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۴۶۱

سلام ایا برای طلاق در دوران نامزدی حتما باید به پزشک قانونی رفت برای پرده بکارت در ضمن اگر در نامه پزشک قانونی نوشته شود که دوشیزه نیست پسر میتونه شکایت کنه ایا به پسرم میگن که دختر دوشیزه نبوده

۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
در صورتی که شما اقرار نمایید باکره هستید در اینصورت نیازی به مراجعه به پزشکی قانونی نیست و نصف مهریه در صورت مطالبه از سوی شما به شما تعلق خواهد گرفت .
مگر اینکه ادعا برای مطالبه کل مهریه را داشته باشید که برای این امر بایستی با مراجعه به پزشکی قانونی ازاله بکارت تشخیص داده شود

گفتگو با وکلای آنلاین ۸ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۲۸۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۷۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۶۵,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان

با سلام
اگر نیاز باشد بلی و به ایشان نیز گفته میشود و منظور شما از نامزدی عقد رسمی باشد!

سلام
در صورتی که در دوران نامزدی باشن و عقدی صورت نگرفته باشد خیر! مگر اینکه در خلال نامزدی رابطه ای صورت گرفته باشد و باعث ازالت بکارت شده که با در خواست دختر و با مراجعه به پزشکی قانونی و درصورتی که بتوانید موضوع آن را به پسر به دادگاه اثبات نمایید بله !

مشاوره‌های حقوقی مرتبط