🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

آیا برای مزایده ملک مشاعی رضایت همه وارثان نیاز است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۳۵۸

یا به درخواست یک یا دو وارث قابل اجرا می باشد؟
۲-در صورت نبود خریدار در بار دوم مزایده آیا وارثان مجبور به فروش ملک به قیمت کمتر از کارشناسی می شوند؟ یا در صورت عدم تمایل به فروش نمیرسد؟
۳-وراث چه هزینه هایی را باید متقبل شوند؟ آیا وراثی که درخواست مزایده را داده اند باید هزینه ها را پرداخت کنند؟
۴-آیا وراث دیگر قادر به خرید ملک به قیمت کمتر از کارشناسی بعد از بار دوم مزایده هستند؟

۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
شما در سوال مشخص نکرده اید که چرا ملک به مزایده گذاشته میشود و بابت محکومیت به پرداخت بدهی است یا دستور فروش مال غیر منقول یا تقسیم ارث یا....
لیکن بطور کلی چبنانچه همه ورثه توافق داشته باشند ملک به طریق عادی و با توافق خودشان را به هر قیمتی که تمایل داشته باشند به فروش می‌رود
و مزایده ناظر به مواردی است که بین طرفین توافقی وجود ندارد
در این صورت ملک بر اساس قیمت پایه که کارشناس تعیین می نماید و از طریق مزایده به فروش میرود و چنانچه برای بار اول مشتری پیدا نشد مزاید تجدید می شود
و اگر مال مربوط به محکوم علیه باشد و خریداری پیدا نشود و خود طلبکار نیز به قیمت مورد مزایده حاضر به برداشتن ملک نشود از ملک رفع توقیف می گردد.

گفتگو با وکلای آنلاین ۲ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۲۸۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۶۵,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۸۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

مشاوره‌های حقوقی مرتبط