🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

آیا برای یه نفر میشه هم قرار جلب به دادرسی و هم قرار منع تعقیب زد؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۸۲

با سلام
چند وقت پیش اقای علی (همسرم) و خانم مریم (خواهرش) مرا مورد ضرب و حرج عمدی قرار دادند و از خانه ام بیرون کردند
وقتی پدر و مادرم به دنبال من به خانه ام امدن، اقای علی به همراه خواهرش، پدر و مادرم را مورد ضرب و حرج قرار دادند و توهین و فحاشی کردن. پدر و مادرم به مامور کلانتری تماس گرفتن و گزارش مامور کلانتری هست و پزشک قانونی هم رفتم.
از همسرم علی و خواهرش مریم شکایت کردم برام ابلاغیه اومده
که مشتکی عنهم: آقای علی و خانم مریم
اتهام ها:
۱ ممانعت از حق ( وقتی مرا از منزلم بیرون کردن انها بلافاصله تمام وسیله هام از جمله طلاهام و مدارک شناساییم مثل کارت ملی و ... رو برداشتن و بردن )
۲ توهین و فحاشی به اشخاص عادی
۳ ضرب و جرح عمدی
۴ ترک انفاق
۵ ضرب و جرح عمدی
قرار جلب به دادرسی
در خصوص اتهام اقای علی. ب ، علیه خانم فاطمه. س ، فاقد سابقه محکومیت دایر بر : ترک انفاق و ایراد صدمه بدنی عمدی موضوع شکایت خانم فاطمه با عنایت به محتویات پرونده شکایت شاکی، شکایت شاکیه و تحقیقات به عمل آمده ،گواهی پزشک قانونی، گزارش مرجع انتظامی، سایر قراین و امارات موجود لذا بره انتسابی محرز بوده و با توجه به انطباق موضوع مانکن فیه مستندا به ماده ۲۶۵ قانون آیین دادرسی کیفری مصوب ۱۳۶۲ با اصلاحات بعدی قرار جلب به دادرسی متهم صادر و اعلام می گردد.
پایینتر ابلاغیه نوشته شده
قرار منع تعقیب
در خصوص گزارش ضابطین، شکایت خانم فاطمه.س ،علیه
۱. آقای علی.ب
۲. خانم مریم .م
دایر بر: ایراد صدمه بدنی عمدی و توهین با توجه به عدم کفایت ادله ی ابرازی / جرم نبودن عمل، مسنتدا به ماده ۲۶۵ قانون ایین دادرسی کیفری مصوب ۱۳۹۲ و اصلاحات بعدی قرار منع تعقیب متهم صادر و اعلام می گردد. قرار صادره به موجب بند الف ماده ۲۷۰و ۲۷۱ قانون مار الذکر ظرف مهلت ۱۰ روز از تاریخ ابلاغ به تقاضای شاکی قابل اعتراض در دادگاه کیفری دو شهرستان تهران است.

این ابلاغیه یعنی چی؟
مگه میشه برای یه نفر هم قرار منع تعقیب بزنن هم قرار جلب به دادرسی؟

یعنی این ابلاغیه برای ترک انفاق و ضرب و جرح فاطمه ( من ) ،آقای علی محکوم شده باشه. ولی برای ضرب و حرج عمدی و توهین و فحاشی که اقای علی و خواهرش ،به پدر و مادرم کردن منع تعقیب باشه؟

۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
یعنی برای دو فقره از اتهامات قرار جلب به دادرسی صادر گردیده
و برای شکایت خانم س.. دادسرا به علت نبود ادله کافی قرار منع تعقیب صادر شده است

گفتگو با وکلای آنلاین ۲۰ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۹۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۶۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۵,۰۰۰ تومان

سلام چنانچه اتهامات در شکواییه متعدد باشد ممکن است نسبت به برخی اتهامات منع تعقیب و نسبت به اتهامات دیگر جلب به دادرسی صادر شود

سلام و درود
این امر امکان پذیر است زیرا اصل شخصی بودن مجازات ها ایجاب میکند اعمال و رفتار مجرمانه افراد به صورت شخصی بررسی و تحقیق و نسبت به اعمال مجرمانه هرشخص حکم خاصی بشود.
ضمن اینکه عناوین مجرمانه بسته به تشخیص قاضی منطبق و یا غیرمنطبق با عنصر قانونی و مادی و معنوی خواهد بود.
موفق باشید.

با سلام و احترام. نسبت به دو تا از اتهامات قرار جلب به دادرسی و نسبت به شکایت خانم س.. دادسرا به علت نبود ادله کافی قرار منع تعقیب صادر نموده است

مشاوره‌های حقوقی مرتبط