آیا برگه سفید امضا را میتوان مطابق میل پر کرد؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۴۳۳

سلام دوستان عزیز
اگر شخصی برگه سفید امضا و اثر انگشت را به دیگری بدهد آیا اون شخص میتواند مندرجات آنرا به صورت دلخواه پر کند؟
به عنوان مثال اگر زنی به شوهرش کاغذی سفید امضا با اثرانگشت بدهد و شوهرش از جانب همسرش در کاغذ ابرا کل مهریه را بنویسد سند معتبر است؟
ینی اگر حتی سفید امضا بودن سند اثبات شود سند از اعتبار میوفتد یا خیر؟

۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام .
برگه سفید امضا ، به نوعی ، حاکی از وکالت دادن شخص به طرف مقابل در پر کردن آن است .
ولی !
در این مورد شما ، خیر نمیتوان مهریه را اینگونه بذل کرد و در صورت شکایت زوجه در حکم جعل سند شناخته شده و مرتکب برابر قانون مجازات میشود .
بذل مهریه فقط از طریق دفاتر اسناد رسمی آن هم فقط با اجازه پدر زوجه ( در صورت حیات) امکان پذیر است .
در ضمن ، اگرچه زوجه میتواند با لفظ و به صورت شفاهی مهر خود را ببخشد ، ولی میتواند از بذل خود بازگردد . در کنار آن اثبات آن نیز در محکمه تشریفات خاص خود را دارد

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۳ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۲۸۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۹۸,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۸۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۸۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۶۹,۰۰۰ تومان

با سلام
بله هر نوشته بر علیه امضا کننده قابلذاستناد است.
در خصوص سفید امضا میتوان چنین تعبیر کرد که امضا کننده اجازه و اختیار درج مفاد آن را به طرف مقابل داده است.

بله میتوان اقدام کرد و سندیت دارد چون که حق تکمیل سفید امضا را به وی سپردید

درود
تا زمانی که خلاف آن ثابت نشود سندیت دارد این کار توصیه نمی شود.

باسلام بله معتبراست امادر صورتی که متن را خلاف توافق فی مابین نوشته باشد میتوانید علیه ایشان به دادگاه ارائه نمایید.

باسلام بله سندیت دارد لذا درصورتی که برخلاف توافق چیز دیگری نوشته شود ویا امضا کننده کاغذ سفید اعتراض کند درخواست ارجاع به کارشناس کند و بعداز اثبات خلاف شکایت نماید

بله می تواند هرچیزی بنویسید و اعتبار دارد اما خانم می تواند درصورتیکه در کاغذ سفید داده شده که با انگشت وامضا وی هست و خطی که بعدا توسط شوهرش نوشته شده شکایت نموده و درخواست ارجاع موضوع به کارشناس کند ویا ابتدا طی اظهارنامه ای سفید بودن گاغذ و استرداد آن را مطالبه نماید

مشاوره‌های حقوقی مرتبط