🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

آیا بعد از دو سال میتوان تجاوز صورت گرفته را اثبات نمود؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۳,۵۷۸

سلام. من یک دختر از یک روستا هستم وخانواده ای سنتی ومذهبی دارم. درسال اول دانشگاه درمسیر دانشگاه مورد تجاوز قرار گرفتم و زندگی خود را ازدست دیده دیدم و سادگی کردم و به پلیس مراجعه نکردم و به خانواده هم چیزی نگفتم. تا اینکه دوسال بعد بعد ازجستجوهای فراوان به پزشکی مراجعه کرده و پرده خود را ترمیم نمودم. و دوسال بعد از آن با پسر عمه ام عقد کردم. و در عقد میخواهد به صورت توافقی جدا شویم من هم که مایل به زندگی باایشان نیستم پون اخلاق بدی دارم و خودش میخواهد موافقت کردم.
الان بسیار از ریختن آبروی خود میترسم وبیشتر از این از ریختن آبروی خانواده ام که بعد از فوت پدرم سالها در یک روستا با آبرو زندگی کردند.
مسلما من آن زمان اشتباه کردم بدون مراجعه به پلیس خود اقدام به ترمیم کردم ولی اکنون چه کنم؟پسر عمه ام از من میخواهد به پزشک قانونی رفته تا اسامی از شناسنامه پاک شود.
توروخدا اگر راهی وجود دارد دریغ نکنید من آن زمان درمسیر دانشگاه در یک باغ مورد تجاوز قرار گرفتم نه اینکه خود خواسته باشم
خواهش میکنم راهی نشانم بدید اشتباهم که به پلیس مراجعه نکردم باعث آبروریزمان نشود

۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اینک تجاوز صورت گرفته بعد از دو سال را به هیچ عنوان نمیتوانید اثبات نمائید لذا در صورت غیر مدخوله بودن نام ایشان از شناسنامه ی شما حذف خواهد شد و نام شما از شناسنامه ی ایشان حذف نخواهد شد.لذا میتوانید از رفتن به دادگاه امتناع نمائید.

موید باشید

گفتگو با وکلای آنلاین ۹ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۲۸۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۶۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۸۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۳۳۳,۰۰۰ تومان

مشاوره‌های حقوقی مرتبط