🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

آیا بعد از صدور حکم مبنی بر پرداخت دیه مبلغ آن باید به حساب دادگستری واریز شود؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۴,۰۳۸

با سلام
من یکسال پس از گرفتن وکیل بابت دعوا و ضرب شتم خودم توسط فردی تونستم دادگاه رو به نفع خودم تمام کنم و فرد مذکور به اجرای دیه محکوم شود با پیگیری ها و تماس های تلفنی که با وکیلم داشتم هر بار که تماس میگرفتم به این جمله اکتفا کرد که طرف مبلغ دیه رو به حساب دادگستری واریز کرده و برای گرفتن پول از حساب دادگستری زمان می برد
1 ماه از پرداخت دیه به حساب دادگستری توسط فرد گذشت با توجه به اینکه وکیل یک شخص غریبه بوده و من به او اعتماد ندارم آیا امکان دارد که فرد مبلغ را به حساب وکیل واریز کرده باشد یا اینکه حتما باید این مبلغ به حساب دادگستری واریز شود؟ و اینکه آیا واقعا برای گرفتن مبلغ دیه به حساب دادگستری این مقدار زمان می برد یا همگی دروغهای وکیلم برای دور زدنم هست؟ حداکثر چه مدت زمانی برای برداشت دیه واریز شده از حساب دادگستری می برد؟
با تشکر

۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در صورت تقاضای شما حتما باید وجه دیه را به حساب دادگستری واریز نمایند و زمان زیادی برای مطالبه ی آن نخواهد برد.حداکثر 2 روز کاری.

موید باشید

گفتگو با وکلای آنلاین ۶ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۲۸۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۶۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۸۹,۰۰۰ تومان

مشاوره‌های حقوقی مرتبط