🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

آیا بعد از مدتی از تصادف،میتوانم برای دریافت دیه زانو اقدام نمایم؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۴۰۱

سلام
بنده روز نیمه شعبان تصادف کردم، که انگشت چپ دستم نزدیک مچ استخوان شست خرد شده و جدا شده ساق پای راستم کبود و خونریزی داشت، الان بعد سه ماه طول درمان انگشت شستم از مفصل درد داره و مفصل شستم رو به داخل حرکت میکنه که دردم داره، اصلا زندگی روزمره منو با مشکل مواجه کرده زانوی سمت راستمم تا یک ماه فقط درد داشت ولی ورمو سیاهی نه، الان صدای خرچ میده که با درد همراهه، نمیتونم راحت بشینمو پاشم، بنده ورزشکار حرفه ایی پرورش اندام هستم که بعد سه ماه نتونستم یه تمرین بکنم شروع کردم تمرین پا رو انجام دادن که متوجه درد شدید تو زانوم شدم وقتی پزشکی قانونی رفتم همون اول فقط شکستگی و کبودی ساق پام رو نوشته.
الان برای زانوم باید چکار کنم دیه من چقدر میشه؟
با تشکر

۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله میتوانید برای دریافت دیه اقدام نمایید .

گفتگو با وکلای آنلاین ۲۰ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۶۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان

سلام اگر در هنگام تصادف و تهیه گزارش پلیس و اورژانس ، نقاط آسیب دیده قید شده و باشد ولی در نظر پزشکی قانونی نیامده باشد باید درخواست کنید تا برای معاینه مجدد به پشکی قانونی معرفی شوید .

دیه کبودی پا یک و نیم هزارم دیه کامله است، و دیه شکستگی پا اگر بدون عیب اتیام کند و یا باعیب متفاوت است، در صورتی که میخواهید مبلغ دقیق دیه را محاسبه کنید باید نظریات پزشکی قانونی بعدی را دنبال کنید تا آخرین نظریه و بدون طول درمان صادر و ضبط در پرونده گردد. انشااله که سلامتیتو زودتر پیدا کنی ورزشکار جوان.

شما بعد از هر مدت زمانی اگر با مدارک و مستندات بتوانید ثابت کنید که جراحات جسمی وارده به شما به دلیل تصادف واقع شده است می توانید دیه بگیرید و یا ارش

باسلام خدممت شما بعد از سه ماه ازتاریخ تصادف شما چنانچه پلیس راهنمایی ورانندگی که در صحنه حضور داشته مدارک مربوطه را جمع آوری کرده وبتوانید ثابت کنید میتوانید شکایت کیفری کنید وانشاالله جواب مناسب را بگیرید

مشاوره‌های حقوقی مرتبط