🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

آیا بعد از چهار ماه میتونه در مورد کتفش ادعا کند؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۳۱۶

با سلام .
بنده دقیقا چهار ماه پیش با خودرو خودم با یک تیبا تصادف کردم . و ایشان آن لحظه بعد از انجام آزمایشات معلوم شد که سالم هستند و بیمه برای ایشان فقط خسارت مالی تایید کرد که ایشان آنرا نگرفته و ادعای افت قیمت هم در دادگاه نموده اند . و پرونده ما هنوز در جریانه. و پس از چهار ماه امروز با من تماس گرفته که کتفش هم صدمه دیده و میخواهد شکایت کند و به من گفته که با در دست داشتن برگه ثبت ثنا به پاسگاه بروم. و من میخواهم بدانم که این قضیه کتف به من ربطی داره یا نه و به پاسگاه برم یا نه. در ضمن من برای این تصادف در بیمه پرونده دارم و در صورت صحت حرف ایشان مگر طرف ایشان بیمه نیست و چه ربطی به من داره. و آیا بعد از چهار ماه آیا میتونه در مورد کتفش ادعا کنه یا نه. و من دقیقا باید چکار کنم.
قبل از هر چیزی از لطف شما ممنونم.

۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود برشما
طرف مقابل قصد طرح دعوای حقوقی افت قیمت خودرو را دارند و چون از شما ادرسی ندارندکه ابلاغیه برای شما ارسال کنند باترفند شما رو وادار به ثبت نام در ثنا میکنند تا براحتی از طریق ثنا و موبایل شما بتواند اقامه دعواکند

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۵ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۹۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان

سلام
حتما به پاسگاه بروید در مورد کتف ایشان هم باید رابطه صدمه و حادثه را پزشکی قانونی احراز کند

درود بر شما
اگر پزشکی قانونی تایید نماید آسیب دیدگی در کتف ناشی از تصادف بوده میتواند باطرح شکایت علیه شما،از بیمه جهت پرداخت دیه استفاده نماید.

مشاوره‌های حقوقی مرتبط