آیا بنده باید حق عضویت این دو سال را پرداخت کنم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۴۸۸

با سلام. بنده مستاجر یک مغازه بوده ام که جواز کسب بنام صاحب ملک میباشد و بنده نیز در همان صنف مشغول بکار بودم. بعد از انتهای سال دوم اجاره بنده تصمیم به عدم تمدید اجاره گرفتم و صاحب ملک از بنده طلب حق عضویت اتحادیه را میکند در صورتی که نه در قرارداد ذکر شده است و نه اصلا ایشان از سال ۱۳۹۴ این مبلغ را پرداخت کرده اند اما در اتحادیه مربوطه این بدهی به نام ایشان ثبت شده است.

۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
درصورتی به عهده شماست که قبلا در عقد اجاره(قولنامه) توافقی مبنی بر آن صورت گرفته باشد ولاغیر.

گفتگو با وکلای آنلاین ۵ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۶۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۹۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

باسلام شما قانونا عضو نیستید و ملزم به پرداخت حق عضویت نمی باشید.

با سلام
حق عضویت که برای کسبه ای که پروانه کسب اخذ نموده اند بصورت سالیانه پرداخت میگردد که توسط مالک پروانه کسب پرداخت میگردد مگر اینکه در متن قرارداد طور دیگری شرط و توافق شده باشد

پرداخت حق عضویت به شرحی که توضیح داده اید بر عهده شما نمی باشد .

مشاوره‌های حقوقی مرتبط