🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

آیا به استناد این مدارک میتوانم رد تمکین کنم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۴۰۸

باسلام من ۱۰ ماهه که بعلت خیانت همسرم طلاق عاطفی گرفته ام ولی دریک خانه هستیم در این مدت دو بار کتک زده و گواهی پزشکی قانون کبودیها را تایید کرده و شکایت کرده ام در ضمن ایشان در ۶ ماه اخیر فقط یک میلیون تومان به اصرار بچه هام پول به حسابم ریخته و هزینه درمانم نمیدهد و فقط هزینه خوراکم که پیش بچه هام میخورم تامین میشه ولی با هم زیر یک سقف زندگی میکنیم حالا او از من شکایت تمکین کرده من چطور و با چه مدارکی میتوانم از خودم دفاع کنم و رد تمکین کنم؟
ضمنا من از ایشان علیه خیانت شکایت کرده ام و قاضی به تازگی درخواست پیرینت مکالمات داده و من ویس تلفن شوهرم با یک زن شوهردار را که خیلی حرفهای رکیک میزنند و قول و قرار میگزارند هم دارم و گذاشتم روی پرونده آیا به استناد این مدارک میتوانم رد تمکین کنم؟ من دادخواست مطالبه نفقه هم داده ام. خواهش میکنم کمکم و راهنمایی دقیق بفرمایید چون دو روز دیگه دادگاه دارم

۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با توجه به اینکه در منزل مشترک زندگی می کنید امکان صدور رای عدم تمکین برای شما وجود ندارد لذا به همین دلیل دفاع خود را در داداگاه بیان کنید.

گفتگو با وکلای آنلاین ۳ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۶۵,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۶۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان

از انجا که با هم زندگی میکنید دلیلی بر عدم تمکین شما وجود ندارد و شوهرتان باید عدم تمکین را اثبات کند. شما زندگی مشترک و تمکین از وی را بیان کنید.

سلام . گواهی پزشکی قانونی مبنی بر صدمه دیدن شما دلیل موجهی مبنی بر عدم تمکین می باشد

از انجا که با هم زندگی میکنید دلیلی بر عدم تمکین شما وجود ندارد و شوهرتان باید عدم تمکین را اثبات کند. شما زندگی مشترک و تمکین از وی را بیان کنید و عدم تمکین و جدایی عاطفی را در دادگاه مطرح نکنید.

مشاوره‌های حقوقی مرتبط