آیا به سبب احتیاج مبرم خودم بعنوان مالک میتونم قانونی اقدام کنم؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۳۹۷

سلام. آپارتمانی اجاره دادم. تمدید قرارداد کردیم دستی. (پشت قولنامه) پنج ماه از سال دوم میگذره. از عید بنده بیکار شدم. توان اجاره ندارم. متاهل هستم و یک پسر دارم. وسایل منزلم الان در کانتینر است. خودم هم در خانه مادرم هستم

۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در صورت اتمام قرارداد و اثبات نیاز مبرم خود میتوانید اقدام نمایید

گفتگو با وکلای آنلاین ۳ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۹۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۰۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

بعد از اتمام مدت قرارداد اجاره تخلیه امکانپذیر خواهد بود

باسلام
طبق قرار داد تا آخر قراردادنمی توانیدهیچ اقدامی انجام بدین مگرباتوافق ورضایت مستاجر

باسلام قرارداد اجاره عقدی لازم است و بایستی تا پایان عقد اجاره صبر نمایید.

بعنوان مالک تنها میتوانید بعد از اتمام قرارداد اقدام کنید مگر اینکه رضایت مستاجر را جلب نمایید

سلام .بر حسب قرارداد تا پایان قرارداد امکان تخلیه وجود ندارد مگر با توافق و رضایت مستاجر

تنها پس از پایان مدت میتوانید اقدام کنید

مشاوره‌های حقوقی مرتبط