🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

آیا به شخصی که در تصادف رانندگی مقصر است و فاقد بیمه ثالث است هزینه افت قیمت تعلق می گیرد یا خیر؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۵۱۲

ا سلام در تاریخ ۸ اسفند ۹۸ در بلوار دادمان با خودرو سواری سمند (مقصر) دنده عقب خواستم برم که برخورد کردم با یه ماشین فولوکس پا سارت ( زیان دیده ) درب عقبش کمی فرو رفت. بعد از آمدن پلیس مقصر سمند شناخته شد در حالی که راننده فولوکس که زیان دیده بود اتومبیلش بیمه ثالثش یک ماه پیش تمام شده بوده و در محل پارک ممنوع به صورت عمودی نصف خیابان را گرفته بود. بخاطر نداشتن بیمه ثالث نه بیمه ثالث سمند و نه بیمه بدنه خودش حاضر به پرداخت خسارت به وی نشده اند. بنده هم مسافر کش هستم و توان پرداخت خسارت یا افت قیمت ماشین فولوکس را ندارم. می خواستم ببینم می تونم نسبت به کروکی کشیده شده اعتراض بزنم که در صورت طرح دعوا افت قیمت زیان دیده و مقصر ۵۰-۵۰ شوند تا خسارت کمتری به من تعلق گیرد؟ و آیا چون در محل پارک ممنوع و بدون بیمه نامه ثالث پارک کرده امکان دارد افت قیمت مثل خسارت بهش تعلق نگیرد؟

۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام افت قیمت خودروها بر اساس درصد تقصیر مرتکبین و به همان میزان قابل دریافت می باشد لذا به نظر منطقی ترین عمل برای شما اعتراض به نظریه افسر کاردان می باشد تا موضوع توسط کارشناسان بیشتر بررسی ومقصر ودرصد تقصیر معین شود

گفتگو با وکلای آنلاین ۲۱ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۹۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

مشاوره‌های حقوقی مرتبط