🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

‌آیا به عنوان شخص ثالث می توانم به پرونده ورود کنم و از اجرای حکم جلوگیری کنم؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۴۴۲

شخصی با داشتن حکم خلع ید از دادگاه به اجرای دیوار و فنس زده و زمین من که ارثیه پدری ام بوده که هیچ نفروخته هم جز اراضی خودش میداند و زمین ارثیه پدریم رو تصرف کرده
شخص ثالث چقدر می تواند در تغییر حکم دادگاه تاثیر بگذارد
پ ن :پدرم و عمو هایم افرادی کهن سال و بی سواد هستند و الان فرزندان به سن های قانونی رسیده اند و الان متوجه شدند که این شخص با جعل اسناد و مدارک بعد ۱۵سال صاحب ملک شده است

۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

ورودشخص ثالث تا زمان قبل از صدور رای قطعی امکان پذیر است

گفتگو با وکلای آنلاین ۲۱ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۲۸۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۶۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۳۰,۰۰۰ تومان

با درود
اگر حکم خلع ید علیه پدر شما بوده شما بعنوان ثالث نمی‌توانید در غیر این صورت با شرایطی میتوانید.

درود
مادامیکه رسیدگی خاتمه نیافته شخص ثالث می تواند در دعوی وارد شود. در خصوص جعل و استفاده از سند مجعول باید مالک طرح دعوی کند.

با سلام
اگر پدرتان در قید حیات باشد و ملک را برای شما وصیت کرده باشد تا هنگامی که ایشان در قید حیات هستند شما مالکیتی ندارید لذا نمی توانید تحت عنوان شخص ثالث اقامه دعوی نمایید.
چنانچه حکم دادگاه بر اساس مدارک جعلی صادر شده باشد باید پدرتان شخصا یا توسط وکیل دادگستری اقدام حقوقی لازم را بعمل آورد.

سلام
بله اگر مستندات کافی برای اثبات جعلی بودن سند و مالکیت خود دارید میتوانید به استناد ماده ۴۱۷قانون آیین دادرسی مدنی اعتراض ثالث خود را از طریق دفاتر خدمات الکترونیک قضایی تقدیم دادگاهی کنید که حکم در آن قطعی شده

نخیر
مالک می تواند به اتهام جعل واستفاده از سندمجهول طرح دعوا نماید

با درود مجدد..
در تکمیل عرایض قبلی ام لازم به ذکر است چنانچه رسیدگی به پرونده امر هنوز خاتمه نیافته باشد می تواند دادخواست ورود ثالث مطرح.. ولی در صورتیکه رسیدگی به پرونده امر خاتمه یافته باشد و حکم صادره قطعی و اجرا گردیده باشد باید دادخواست اعتراض ثالث مطرح نماید..

مشاوره‌های حقوقی مرتبط