آیا بیشتر از یک چهارم حقوق، برای مهریه، اجرت المثل، نفقه، کسر خواهد شد؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۵,۳۹۴

با سلام
آیا از حقوق کارمند بابت اجراییه مهریه،نفقه،اجرت المثل بیشتر از یک چهارم حقوق کسر میشود؟

۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام

چنانچه شخص به پرداخت یک دین یا چند دین مثل مهریه، نفقه و غیره محکوم شود سقف توقیف حقوق تا یک چهارم خواهد بود و تعدد مطالبات و محکومیت ها موجب افزایش این میزان توقیف نمی شود.

گفتگو با وکلای آنلاین ۲ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۶۵,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۹۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

اگر تمام حقوق و مزایای کارمند، قابل توقیف باشد، زندگی او مختل خواهد شد؛ به‌همین دلیل، قانونگذار صرفا یک‌سوم حقوق و مزایای کارمند را قابل توقیف دانسته و حتی در فرضی که آن کارمند، زن یا فرزند داشته باشد، این مقدار را به یک‌چهارم، کاهش داده است.

با سلام
بر اساس ماده ۹۶ قانون اجرای احکام مدنی اگر محکوم‌علیه، کارمند باشد، محکوم‌له می‌تواند تقاضا کند که حقوق و مزایای محکوم‌علیه، توقیف شود. در همین راستا اگر محکوم‌علیه، زن یا فرزند داشته باشد، یک‌چهارم حقوق و مزایای او توقیف می‌شود و در غیر این‌صورت، یک‌سوم حقوق و مزایای او، به نفع محکوم‌له، بازداشت خواهد شد

با سلام
بر اساس ماده ۹۶ قانون اجرای احکام مدنی اگر محکوم‌علیه، کارمند باشد، محکوم‌له می‌تواند تقاضا کند که حقوق و مزایای محکوم‌علیه، توقیف شود. در همین راستا اگر محکوم‌علیه، زن یا فرزند داشته باشد، یک‌چهارم حقوق و مزایای او توقیف می‌شود و در غیر این‌صورت، یک‌سوم حقوق و مزایای او، به نفع محکوم‌له، بازداشت خواهد شد

مشاوره‌های حقوقی مرتبط