🎉 کد تخفیف ۲۵,۰۰۰ تومانی: BV25
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

آیا بیمه تامین اجتماعی می تواند اموال مورد استفاده صاحبان شرکت و خانواده آنها را توقیف کند؟

پرسیده شده
۱۸ پاسخ ۳۶۵

حدود ۱۰ سال پیش شرکتی داشتیم که بر اساس محاسبات خود تامین اجتماعی مبلغی به بیمه بدهکار شده است. الان بیش از ۷ سال است که شرکت عدم فعالیت اعلام کرده است. آیا تامین اجتماعی به واسطه این بدهی میتواند اموال مورد استفاده شرکا یا مدیران وقت (یعنی اموال مازاد نیست مثلا خانه ای که در آن ساکن هستیم) را توقیف نماید؟ قانونا شرکا (صاحبان شرکت) ضامن این بدهی محسوب می شوند؟ یا مدیران وقت شرکت؟

۱۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام
درکل باتوجه به صراحت ماده ۵۰قانون تامین اجتماعی، تامین اجتماعی میتواندطلب خودراوصول کندولیکن درخصوص سئوال جنابعالی باتوجه به عدم شفافیت نیازبه بررسی بیشترونوع شرکت شمادارد

گفتگو با وکلای آنلاین ۴ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۶۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۱۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۳۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۶۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۸۵,۰۰۰ تومان

با سلام سوال مبهم است بستگی به نوع شرکت ثبت شده و مسئولیت شرکا در قبال شرکت دارد.

وقت بخیر سوال مبهم است

بستگی به نوع شرکت ثبت شده و مسئولیت شرکا در قبال شرکت دارد.

درود نوع شرکت مهم است

سلام اموال شرکا را میتوان توقیف نمود البته بجز مستثنیات دین

سلام و ادب و احترام خدمت شما مخاطب گرامی سوالتون مبهم است، پیشنهاد میشود از سرویس های مشاوره حقوقی سایت استفاده نمایید.

مشاوره‌های حقوقی مرتبط