🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

آیا بیمه دیه ی مصدوم شده در تصادف را خواهد داد؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۵۷۹

سلام
و خسته نباشید
در یک حادثه تصادف من مقصر ۱۰۰ درصد نبودم، خیس بودن جاده و نداشتن شانه خاکی و تجاوز ماشین دیگر به مسیر من باعث شده از جاده برم بیرون ولی چون هیچ دفاعی نکردم بنده مقصر ۱۰۰ درصد شناخته شدم و بیمه ۲ نفر فوتی رو پرداخت کرده و من به ۳سال حبس که ۲سال از ۳سال تعلیق شد و یک سال زندانی تعزیری محکوم شده ام، حال در مورد یکی از مصدومین پزشکی قانونی ۲ و نیم دیه زده.
در اینصورت آیا بیمه ۲.۵ دیه رو پرداخت میکنه یا که خیر؟
در این حادثه من خیلی زیان دیدم و چند عمل جراحی انجام و از کارافتاده شده ام و مال و اموالی هم ندارم.
چکار باید انجام بدهم؟
آیا زندانی هم دارد و مجدد باید به زندان بروم؟
ممنون از مطالعه و پاسخ شما

۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درودبرشما

ارزوی سلامتی برای شما دارم

با توجه به تبصره ماده ۹ قانون بیمه ثالث ۹۵ تمام خسارت توسط بیمه گر جبران میشود حتی اگر از یک دیه بیشتر باشد .
شرکت بیمه فقط در صورت نداشتن گواهینامه متناسب با خودرو میتواند بابت خسارات وارده به شما جهت ریکاوری مراجعه کند .که این مورد برای شما مصداق ندارد

ضمنا چرا خودتون شما بعنوان راننده مقصر از شرکت بیمه مطالبه دیه جراحاتتون رو نکردید ؟

شما هم مثل شخص ثالث میتونید برای تمام جراحاتتون معادل ریالی دیه دریافت کنید

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۹ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۹۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان

با سلام
بله شرکت بیمه پرداخت می نماید .
و بابت یک جرم که همان تصادف منجر به جرح و قتل غیر عمدی است یکبار بیشتر محکوم نمی شوید.
۲.نسبت به مازاد تعهدات شرکت بیمه،میتواند نسبت به بازپس گیری آن اقدام نماید.
۳.شمادر صورت نداشتن تمکن مالی می تواند درخواست اعسار دهید.
۴.جهت دریافت دیه خودتان نیز اقدام فرمایید.

با سلام
درمواردی که راننده مقصر شناخته شود
بیمه دیه ی مصدمین را پرداخت میکند و بعد از آن به راننده ی مقصر رجوع میکند.

مشاوره‌های حقوقی مرتبط