🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

آیا بیمه غرامت دیه و از کار افتادگی رو پرداخت میکنه یا باید از مقصر حادثه بگیرم؟

پرسیده شده
۱۳ پاسخ ۲۶۷

با سلام و خسته نباشید . بنده یک ماه هست که تصادف کردم و از ناحیه زانو و قوزک پا دچار حادثه شدم و رباط زانو و قوزکم دچار خونریزی و آسیب شده . پزشکی قانونی تایید فرمودند . از مدتی که تصادف کردم ۱ ماه گذشته و بنده به خاطر شرایطم نتونستم هیچگونه فعالیت و کاری انجام بدم . سوال بنده اینه که از کدوم مرجع ذی صلاح باید غرامت دوران ازکار افتادگی ام رو بگیرم و به کدوم مرجع باید مراجعه کنم ؟؟؟ کدوم مرجع ذی صلاحی این دوران را تایید میکنه ؟؟ با تشکر فراوان ...

۱۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام اظهارنظر به بررسی نیازدارد.

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۹ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

در خصوص دیه اقدام نمایید،و در خصوص مابقی سوال نیاز به بررسی مدارک است

با احترام برای اظهار نظر دقیق نیاز به بررسی بیشتر اسناد و مدارک شماست

بنام خدا،اظهارنظر نیاز به بررسی بیشتر دارد.

سلام درصورت تایید از کار افتادگی از کار بوده قابل مطالبه میباشد موفق باشید

نیاز به ارائه مدارک و توضیحات بیشتر.

با سلام و احترام خدمت شما مخاطب گرامی اظهارنظر دقیق مستلزم بررسی جمیع مستندات است.

مشاوره‌های حقوقی مرتبط