🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

آیا بیمه میتونه دیه ندهد؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۲۵۷

سلام
من یک سال و سه ماه پیش تو سانحه قطار آسیب دیدم الان با گذشت این مدت هیچ خبری از دادگاه نبود زنگ زدم راه آهن میگه بین بیمه ملت و راه آهن اختلافی پیش اومده بیمه چون مجروحین زیادن نمیخواد دیه رو بده آیا بیمه میتونه همچین کاری بکنه و دیه نده؟ ممنونم

۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام در صورتی که شکایت مطرح گردیده و دادگاه بیمه را محکوم نموده است پس از ارجاع پرونده ب اجرای احکام مراحل تشگیل پرونده در بیمه و پرداخت دیه اقدام خواهد شد

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۸ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

بیمه ملزم است دیه شما را پرداخت نماید در صورت عدم اقدام بیمه می توانید علیه شرکت مزبور دعوای خود را با عنوان مطالبه دیه در دادگاه مطرح نمایید

با سلام
شما باید با طرح شکایت دیه خود رو مطالبه کنید.
البته با توجه به گذشت چند سال از زمان حادثه دیه شما به نرخ روز محاسبه میشود.

با درود
بیمه بدون طرح شکایت از دادگاه، مکلف به پرداخت بیمه است، لیکن، اگر همکاری و پرداخت نمی‌نماید، موضوع را از دادگستری با طرح شکایت، پیگیر شوید.

سلام
شما باید موضوع را از طریق دادگاه پیگیری کنید نه راه آهن و چنانچه دادگاه بیمه را محکوم به پرداخت دیه کرده باشد باید تادیب شود..

با سلام. بستگی به آیتم خریداری شده بیمه دارد همان بیمه مسئولیت.و سوال شما به طور دقیق بیان نشده است. شما می توانید علیه رییس کارگاه راه آهن طرح دعوا کنید.

درود
خیر نمی تواند می توانید قانونی اقدام کنید.

مشاوره‌های حقوقی مرتبط