🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

آیا تقسیم نامه عادی در خصوص زمین سند دارارزش حقوقی داردو میتواند در دادگاه ارائه شود؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۷,۲۰۴

آیا تقسیم نامه عادی ارزش حقوقی دارد؟یعنی ایا ورثه میتوانند یکی از املاک خود را که دارای سند رسمی است را طبق یک تقسیم نامه عادی که در منزل تنظیم شده است را به یکی از افراد ورثه واگذار کنند تا وی در آن دخل و تصرف و یا هرگونه که تشخیص میدهد اقدام کند. یا بفروشد.؟,و در صورت فروش آیا نیاز هست همه افراد برای انتقال سند به دفترخانه مراجعه کنند ؟و یا تنها فردی که به او در تقسیم نامه اختیار داده شده می تواند برای انتقال سند اقدام کنند.؟با تشکر فراوان.

۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

تقسیم نامه یا قولنامه عادی از نظر قانونی معتبر بوده و میتوان بوسیله آن نسبت به انتقال ملک اقدام نمود.و شخص انتقال گیرنده مالک محسوب شده و میتواند نسبت به دخل و تصرف و انتقال ملک اقدام نماید.و در صورتی که انتقال دهندگان چندین نفر باشند باید همگی برای انتقال حضور یابندمگر اینکه به یک نفر وکالت دهند که به نمایندگی از سایرین نسبت ذبه اقدامات مذکور عمل نماید.موید باشید

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۵ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۲۸۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۶۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان

مشاوره‌های حقوقی مرتبط