آیا مایل هستید اعلانات مربوط به گفتگوهای آنلاین خود را روی دستگاه
خود دریافت کنید؟
در پنجره باز شده روی دکمه Allow کلیک کنید...
لطفاً اتصال اینترنت خود را بررسی کنید.
تلفن تماس:
شما میتوانید درخواست ارزیابی حقوقی خود را بطور مستقیم برای ارسال کنید و در کوتاهترین زمان ممکن از ایشان پاسخ
بگیرید.
لطفا دقت داشته باشید، شما در هر روز تنها
میتوانید ۳
درخواست ارزیابی حقوقی رایگان ویا ارتباط مستقیم با متخصص ثبت نمایید.
همچنین دقت داشته باشید درصورت عدم انتخاب متخصص، پیام شما برای تمامی متخصصان ارسال شده و ایشان
می توانند ارزیابی خود را از درخواست شما مطرح نمایند.
باسلام. من به جرم شرب خمر در اماکن عمومی دستگیر شدم و حدود ۲۰ روز زندان بودم. در روز دادگاه، قاضی حکم به ۸۰ ضربه شلاق حدی در ملا عام داد با حدود ۳ سال زندان و دو سال تبعید. اعتراض کردم و در تجدیدنظر فقط ۸۰ ضربه شلاق ملا عام به من دادند. بار اولم بود و هیچگونه سابقهای هم نداشتم. الان حدود دو ماه است که حکم جلب صادر شده. دو ماه پیش توبهنامه نوشتم و به قوه قضاییه ارسال کردم و قوه قضاییه بعد از یک ماه دوباره فرستاد تجدیدنظر و هنوز جوابی برایم نیامده. میخواستم ببینم تاثیری دارد که ملا عام برداشته شود؟ و اگر موضوع عفو را با اجرای احکام بگویم، ممکن است پرونده متوقف شود و تا جواب قطعی دیگر دنبالم نیایند؟ لطفا کمک کنید.
بر اساس ماده ۱۱۴ قانون مجازات اسلامی، توبه در جرایم حدی میتواند در صورتی که قبل از اثبات جرم باشد، موجب سقوط حد شود. اما اگر بعد از اثبات جرم باشد، قاضی میتواند با توجه به شرایط و احوال متهم، توبه را بپذیرد و مجازات را تخفیف دهد یا آن را ساقط کند.
در مورد شما، اگر توبهنامه قبل از صدور حکم قطعی و در مرحله تجدیدنظر ارسال شده باشد، ممکن است تاثیرگذار باشد و قاضی با توجه به شرایط شما تصمیم به تخفیف یا تغییر در اجرای حکم بگیرد. اما اگر حکم قطعی باشد و توبهنامه بعد از آن ارسال شود، تصمیمگیری به نظر قاضی بستگی دارد.
در مورد درخواست عفو، بر اساس ماده ۵۸ قانون مجازات اسلامی، عفو میتواند به صورت عمومی یا خصوصی صورت گیرد و در مواردی که شامل عفو عمومی باشد، اجرای حکم ممکن است متوقف شود. بنابراین، اگر درخواست عفو دادهاید و منتظر نتیجه آن هستید، ممکن است تا اعلام نتیجه نهایی از پیگیریهای اجرایی معاف شوید.
این پاسخ توسط هوش مصنوعی تولید شده است. لطفاً
توجه
داشته باشید که ممکن
است اطلاعات
ارائهشده
بهطور کامل دقیق
یا قابل اعتماد نباشد. توصیه میشود برای تأیید صحت اطلاعات، به مشاوره وکلای مجرب مراجعه کنید.