آیا جرم نشر اکاذیب بابت ارزش لحظه‌ای علیه شاکی، جرم مستمر است؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۴۳ #85058053

سلام، از آنجایی که به نامه‌های منتشر شده کذب تا وقتی که در دادگاه رسیدگی نشود، وجود آن‌ها ارزش و اعتبار داشته و لحظه به لحظه دوام و استمرار دارد و بر علیه شاکی می باشد، آیا جرم نشر اکاذیب جرم مستمر است؟

مشاوره حقوقی کیفری
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام نشر اکاذیب جرم آنی هست دریک لحظه اتفاق می افتد جرم‌مستمر عنصر مادی ان درحال استمرار است مثل تصرف عدوانی

سلام

خیلی از جرایم آنی می باشد و به محض انتشار جرم محقق میگردد

با سلام جرم مطلق می‌باشد یعنی به محض انجام به واقعیت می‌پیوندد

سلام دوست عزیز
نشر اکاذیب جرمی است آنی
جرم مستمر تعریف خاص خودش را دارد که ذیلا عرض می کنم
جرم مستمر
جرمی است که فعل یا ترک فعل در یک لحظه و مدت کوتاه تحقق نیافته،بلکه لازمه تحقق آن،استمرار عمل مادی در زمان است. مثل استعمال علنی لباس یا نشان دولتی بدون مجوز

درود بر شما، دوست گرامی مستحضر باشید که این تفسیر اشتباه بوده و نشر اکاذیب جرم آنی است.

سلام
نشر اکاذیب در یک لحظه واقع میشود و جرم مستمر نیست .

با سلام
خیر اظهار مذکور استدلال صحیحی نیست و جرم نشر اکاذیب جرم آنی محسوب می گردد.