🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

آیا جرم یا تخلفی را میتوان علیه خریدار یا بنگاه مطرح کرد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۲۰

سلام.خانه را در تاریخ ۲۸ مرداد ۹۷ قولنامه کردیم، در آن روز کلید را برای تمیز کردن خانه به خریدار دادیدم. مابقی ثمن معامله را قرار بود در۳۰ مرداد تحویل بگیریم که خریدار به بهانه های نامعقول از دادن این پول سرباز زده، در قولنامه هم قید شده در تاریخ ۳۰ مرداد فروشنده موظف است که خانه را تحویل دهد. الان یک سال است که خریدار در خانه نشسته و مابقی ثمن معامله را هم نداده. در قولنامه هم هیچ امضا و تاییدی از طرف فروشنده و خریدار مبنی بر تحویل خانه صورت نگرفته.آیا جرم یا تخلفی را میتوان علیه خریدار یا بنگاه مطرح کرد؟

۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام معمولا چون قراردادهایی که در بنگاه تنظیم می شود به صورت فرمت می باشدو یک بند از قرارداد به این موضوع اختصاص داده می شود که در صورتی که طرفین به تعهدات خود عمل نکنند به ازای هر روز تاخیر مبلغی به عنوان خسارت در نظر گرفته می شود.لذا اول به قرارداد مراجعه نمایید در صورت وجود چنین بندی شما می توانید دادخواست مطالبه خسارت تاخیر در انجام تعهد دهید و به میزان این یکسال به ازای هر روزش مقدار تعیین شده را مطالبه کنیدو همچنین ضمن آن دادخواست مطالبه مابقی ثمن معامله را بدهید.
در صورتی که چنین بندی ندارد باید دادخواست مطالبه مابقی ثمن به علاوه خسارت تاخیر تادیه بدهید و در صورتی که ملک را منتقل نموده اید توقیف ملک را همزمان درخواست نمایید

گفتگو با وکلای آنلاین ۴ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۷۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۹۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۶۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۹۰,۰۰۰ تومان

مشاوره‌های حقوقی مرتبط