🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

آیا جلب صادر میشه؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۳۵۷

عرض سلام لطفا به سوالم جواب بدین ممنون میشم

تو یه پرونده ای به دیه محکوم شدم، دادخواست اعسار دادم مرجع بدوی حکم داد از قرار ۱سوم مبلغ دیه بعنوان پیش پرداخت و اقساط ماهیانه ۲۵۰۰,۰۰۰ تومانی من به این رای اعتراض دادم گفتم نمیتونم ماهیانه اینقدر اقساط بدم

کل مبلغ دیه ۵۱ میلیون

یک سوم شو واریز کردم بعنوان پیش پرداخت

الان شعبه اجرای احکام میگه فعلا باید طبق دادنامه بدوی قسط بدی وگرنه جلب میشی تکلیف من چیه چیکار باید بکنم میگم اعتراض زدم درتوانم نیست بدم این مبلغو الان سه روز از موعد پرداخت اقساطم میگذره

۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

تا زمان تعیین تکلیف درخواست اعسار و صدور رای قطعی باید پرداخت را انجام دهید

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۷ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۶۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۰,۰۰۰ تومان

اگر دادخواست اعسار داده و نسبت به رای صادره اعتراض نموده اید تا زمان اتخاذ تصمیم در مرجع تجدیدنظر امکان جلب وجود ندارد ولی در صورتیکه درخواست تعدیل اقساط را مطرح کرده اید باید تا زمان قطعی شدن حکم صادره نسبت به پرداخت اقساط معادل رای قبلی اقدام کنید والا صدور جلب محتمل می باشد .

اگه توان پرداخت ندارید باید درخواست اعسار بزنیت در صورت پرداخت نکردن این امکان وجود دارد که جلب شما توسط شاکی اقدام شود

مشاوره‌های حقوقی مرتبط