آیا جلسات تجدیدنظر حضوری است؟
با سلام، دادگاه تجدید نظر استان معمولا حضوری است یا غیرحضوری؟ من به یک رای کیفری با موضوع تهدید اعتراض کردهام. بیشتر مواقع جلسات تجدیدنظر حضوری است یا غیرحضوری؟ با تشکر
آیا مایل هستید اعلانات مربوط به گفتگوهای آنلاین خود را روی دستگاه خود دریافت کنید؟
در پنجره باز شده روی دکمه Allow کلیک کنید...
لطفاً اتصال اینترنت خود را بررسی کنید.
شما میتوانید درخواست ارزیابی حقوقی خود را بطور مستقیم برای ارسال کنید و در کوتاهترین زمان ممکن از ایشان پاسخ بگیرید.
لطفا دقت داشته باشید، شما در هر روز تنها
میتوانید ۳
درخواست ارزیابی حقوقی رایگان ویا ارتباط مستقیم با متخصص ثبت نمایید.
همچنین دقت داشته باشید درصورت عدم انتخاب متخصص، پیام شما برای تمامی متخصصان ارسال شده و ایشان
می توانند ارزیابی خود را از درخواست شما مطرح نمایند.
با سلام، دادگاه تجدید نظر استان معمولا حضوری است یا غیرحضوری؟ من به یک رای کیفری با موضوع تهدید اعتراض کردهام. بیشتر مواقع جلسات تجدیدنظر حضوری است یا غیرحضوری؟ با تشکر
جلسات دادگاه تجدیدنظر بسته به نوع پرونده و تصمیم قاضی ممکن است به صورت حضوری یا غیرحضوری برگزار شود. در بسیاری از موارد، جلسات تجدیدنظر به صورت غیرحضوری و بر اساس مدارک و مستندات ارائه شده در پرونده بررسی میشوند. اما در برخی موارد خاص، قاضی ممکن است تصمیم بگیرد که جلسه به صورت حضوری برگزار شود.
در پروندههای کیفری، به ویژه در مواردی که اعتراض به رأی بدوی وجود دارد، احتمال بیشتری برای برگزاری جلسه حضوری وجود دارد. با این حال، تصمیم نهایی در این باره بر عهده دادگاه و قاضی مربوطه است.
برای اطلاعات دقیقتر درباره پرونده خود، میتوانید به شعبه دادگاه تجدیدنظر مربوطه مراجعه کرده و از وضعیت پرونده خود مطلع شوید.
مطابق ماده ۴۵۰ قانون آیین دادرسی کیفری، اصل بر این است که جلسات تجدیدنظر غیرحضوری برگزار میشوند، مگر در مواردی که قاضی حضور طرفین را ضروری بداند.
سلام
مستند به مفاد بند ث از ماده ۴۵۰ قانون دادرسی کیفری تشکیل جلسه در دادگاه تجدیدنظر برای دعاوی کیفری الزامی است
با سلام
راجع به الزامی بودن تشکیل جلسه حضوری توسط دادگاه تجدیدنظر در دعاوی کیفری، به بند ث ماده ۴۵۰ قانون آیین دادرسی کیفری مراجعه نمایید.
سلام جلسات دادگاه تجدید نظر معمولا به صورت حضوری برگزار میشود. طرفین دعوا، وکلا و دیگر افراد مرتبط باید در جلسه دادگاه حاضر شوند تا بتوانند دفاعیات خود را مطرح کنند و مستندات لازم را ارائه دهند.توصیه میشود که برای حضور در جلسه دادگاه و ارائه دفاعیات خود، آمادگی کافی داشته باشید.
با سلام
بیشتر مواقع غیرحضوری است ولی به هر حال به تشخیص مقام قضایی که حضور طرفین را جهت تحقیقات یا بررسی بیشتر ادله لازم بدانند ممکن است حضوری باشد
سلام -ضرورت تشکیل جلسه رسیدگی در دادگاه تجدید نظر به تشخیص دادگاه بستگی دارد و در صورتی که دادگاه تجدید نظر متوجه شود که تحقیقات در مورد پرونده ناقص است و نیاز به اطلاعات بیشتری دارد، ممکن است پرونده را به دادسرا یا دادگاه بدوی اعاده کند. همچنین، دادگاه تجدید نظر ممکن است برای تکمیل تحقیقات خود، جلسه رسیدگی را به تعویق بیاندازد.
سلام و درود
اصولا غیر حضوری میباشد مگر در مواردی خاص به تشخیص قاضی که حضوری بودن جلسه به شخص اعلام میگردد
با سلام
با توجه به موضوع پرونده و شرایط حاکم بر آن جلسات تجدیدنظر با نظر قاضی پرونده ،می تواند حضوری یا غیر حضوری باشد. اگر نیاز به حضور باشد به شما ابلاغ می گردد.