🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

آیا جلوی قاضی باید انکار کنم که مشروب خوردم و چون اولین باره تخفیفی در مجازات شامل حالم میشه؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۱,۵۴۰

سلام
پنجشنبه گذشته در حین رانندگی پلیس راهنمایی جلو ماشینم رو گرفت و متوجه شدن مشروب خوردم. ازم تست گرفتن و کلی هم امضا و اثر انگشت. بعد بردنم کلانتری که اونجا نوشتم مست نیستم و بدلیل رانندگی پرخطر گرفتنم. آیا جلوی قاضی باید انکار کنم که مشروب خوردم و چون اولین باره تخفیفی در مجازات شامل حالم میشه؟یا اعتراف کنم به جرمم؟

۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بلی انکار نمایید بهتر است

گفتگو با وکلای آنلاین ۹ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

سلام با توجه به مدارک پرونده می توان اظهار نظر کرد اگر مدارکی بر علیه شما وجود‌ داشته باشد از جمله تست مثبت الکل شما انکار شما تاثیر ندارد

بهترین راه انکار است.

اگر گزارش تست الکل پلیس ضمیمه پرونده شده باشد انکار شما تاثیری در موضوع ندارد .

سلام
وقت بخیر
در صورت اقرار متهم به ارتکاب جرم ،جرم اثبات شده تلقی و موجب محکومیت متهم خواهد شد و چنانچه مجرم فاقد سابقه کیفری باشد دادگاه اختیار دارد که در صورت درخواست متهم تخفیف قائل بشود یا نشود..

مشاوره‌های حقوقی مرتبط