🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

آیا جهت فک پلاک دادگاه تشکیل میشود و پرونده پیگیری میشود؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۳۴۷

اینجانب در سال ۹۱ ماشین خود را توسط یکی از دوستانم به شخصی فروخته ام. قولنامه فروش به نام دوست بنده هست که در حال حاضر در ایران سکونت ندارد. از آن زمان چندین مرتبه با خریدار ماشین تماس گرفته ام که در آخرین بار اعلام نمودند که ماشین را به دیگری فروخته اند. تاکنون ماشین چند دست چرخیده و متاسفانه خریدار اول حاضر به تعویض پلاک نیست. طی شکایتی به تاریخ ۲۳/۰۶/۱۳۹۹ از طریق دفاتر خدمات قضایی درخواست توقیف خودرو و تعویض پلاک نموده ام. پس از گذشت چند هفته اکنون در سیستم ابلاغ، دادنامه ای به بنده ابلاغ شده است که متن ان به این شرح است : "در خصوص درخواست اقای .... فرزند ... به طرفیت آقای ... فرزند .... مبنی بر صدور دستور موقت توقیف خودرو، نظر به اینکه اجابت درخواست دستور موقت منوط به فوریت امر بوده و تشخیص فوریت موضوع نیز با دادگاه است و در خصوص دعوی ارائه شده فوریت با توجه به عدم ارائه دلیل احراز نمی گردد، لذا مستندا به مفهوم ماده ۳۱۵ قانون آیین دادرسی دادگاه های عمومی و انقلاب در امور مدنی، قرار رد دادخواست دستور موقت صادر می گردد. این قرار قطعی است"
از آنجاییکه اینجانب خواستار توقیف خودرو و فک پلاک بوده ام و در سانامه اطلاع رسانی پرونده ذکر شده "پرونده مقید به وقت نظارت دفتر به تاریخ ۱۳۹۹/۰۸/۲۴ می باشد" آیا جهت فک پلاک دادگاه تشکیل میشود و پرونده پیگیری میشود و فقط دستور توقیف خودرو صادر نشده یا کل پرونده رد شده و بنده مجدد باید شکایت جهت فک پلاک ثبت کنم؟

۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

این پرونده در حال رسیدگی درشعبه ست و درصورت لزوم شمارا درشعبه میخواهند شماهم خواسته رااعلام کن

گفتگو با وکلای آنلاین ۷ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۰,۰۰۰ تومان

فقط دستور موقت رد شده بابت فک پلاک پرونده باز و رسیدگی میشود

بله از طریق دادگاه اقدام خواهد شد.

با سلام
بله یرای فک پلاک نیز بایستی از طریق مراجع قانونی اقدام و تشکیل جلسه دادرسی خواهد شد .

درجلسه رسیدگی می توانید نسبت به خواسته خود دفاع کنید

با سلام
با توجه به توضیحات قرار دستور موقت رد شده است و در صورت سایر شرایط جلسه تشکیل شده و نسبت به خواسته شما رسیدگی میگردد

مشاوره‌های حقوقی مرتبط