🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

آیا حتما باید اظهارنامه بدهم یا میتوان مستقیما از دادگاه از زوجه شکایت کنم؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۴۴۳

با سلام
زوجه چند ماه است که خانه را ترک کرده و طلاها را هم با خود برده. فاکتور ها موجود است.
آیا حتما باید اظهارنامه بدهم یا میتوان مستقیما از دادگاه از زوجه شکایت کنم؟

۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

نیازی به اظهارنامه نیست .‌دو دادخواست مستقل مطرح کنید .
دادخواست تمکین
دادخواست استردادطلاها

گفتگو با وکلای آنلاین ۳ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۲۸۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۶۵,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۸۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

سلام بهتر است اول اظهارنامه بدهید و ضمن تقاضای تمکین در خواست اسسترداد طلاها را نیز بنمایید و متعاقبا نسبت به طرح دعوای مربوطه اقدام کنید

با سلام - لزومی ندارد که حتما قبل از دادخواست باید اظهارنامه ارسال کرده باشید . شما میتوانید بدون ارسال اظهارنامه مستقیما دادخواست الزام به تمکین واسترداد طلا بدهید . ولی اگر قبل از دادخواست اظهارنامه دهید شاید مشکل با ارسال اظهارنامه حل شد .

سلام
ابتدا اظهارنامه‌ای تنظیم و برایشان ارسال کنید
. به عبارت دیگر، ارسال اظهارنامه مقدمه‌ای است برای مطالبه‌ی حق شما
شاید با همین قدم مشکل شما حل شود ودر غیر ان میتوانید دادخواست دهید

هر دو رو میتوان انجام داد و منع قانونی وجود ندارد

سلام وقت بخیر
می توانید ابتدا اظهارنامه ارسال نمایید مهلتی را برای مراجعت به منزل در نظر بگیرید و یا از طریق دفاتر الکترونیک خدمات قضایی دادخواست الزام به تمکین و استرداد طلا ثبت نمایید .

مشاوره‌های حقوقی مرتبط