آیا حکم بطلان تجدیدنظر مالکیت من را نقض میکند؟
با سلام و احترام.
در پروندهای با موضوع خلع ید از زمین مشاع، به دلیل روستایی بودن ملک، اسناد عادی و گواهی مالکیت شورایی که در آنها بر مشاعی بودن زمین تاکید شده بودند در اختیار بوده و چون سابقه ثبتی زمین در جریان بوده و خاتمه نیافته بود (اظهارنامهای به نام پدربزرگ بنده داشته است)، دادگاه پرونده را به جریان انداخت و با حضور خواندگان پرونده بررسی شد، خواندگان ادعای تقسیم زمین داشتند و درخواست شهادت شهود مبنی بر آن را نمودند که با توجه به تناقضات و جرح شهود، شهادتشان رد شد و در نهایت با احراز مالکیت اینجانب و اشاره به آن در رای بدوی و مشاعی اعلام شدن زمین، حکم به خلع ید و قلع و قمع از بنای ساختهشده که در قسمتی از زمین قرار داشت، صادر شد، نتایج دو مرحله کارشناسی و نامه ثبت و... هم موجود و در رای اشاره شده بود.
متاسفانه در مرحله تجدیدنظر، قضات رد شهادت شهود توسط دادگاه بدوی را نقض کرده و در رای جدید اعلام کردند که به استناد گواهی شهود، زمین تقسیم شده و غصب رخ نداده و حکم بر بطلان دعوای اینجانب صادر کردند.
حال با توجه به شرح ما وقع، آیا این حکم بطلان در مرحله تجدیدنظر، ناقض احراز مالکیت بدوی اینجانب نیز هست یا اینکه با وجود عدم اشاره و عدم ورود به بحث مالکیت در رای تجدیدنظر و صرفا قبول تقسیم و رد غصب، همچنان احراز مالکیت بر زمین مورد اشاره تصدیق شده است؟ آیا به استناد این رای، میتوان درخواست صدور سند برای اینجانب داشت؟ در درخواست صدور سند مجدد باید اثبات مالکیت را درخواست کرد و همه شرکا را طرف دعوا گرفت یا با اعلام قبول تقسیم و شهادت شهود ادعایی (هرچند کذب بودند اما متاسفانه پذیرفته شد) در رای تجدیدنظر، نیازی به این امر نیست؟ پیشاپیش از توجهتان بسیار سپاسگزارم.