آیا مایل هستید اعلانات مربوط به گفتگوهای آنلاین خود را روی دستگاه
خود دریافت کنید؟
در پنجره باز شده روی دکمه Allow کلیک کنید...
لطفاً اتصال اینترنت خود را بررسی کنید.
تلفن تماس:
شما میتوانید درخواست ارزیابی حقوقی خود را بطور مستقیم برای ارسال کنید و در کوتاهترین زمان ممکن از ایشان پاسخ
بگیرید.
لطفا دقت داشته باشید، شما در هر روز تنها
میتوانید ۳
درخواست ارزیابی حقوقی رایگان ویا ارتباط مستقیم با متخصص ثبت نمایید.
همچنین دقت داشته باشید درصورت عدم انتخاب متخصص، پیام شما برای تمامی متخصصان ارسال شده و ایشان
می توانند ارزیابی خود را از درخواست شما مطرح نمایند.
با سلام
ما شرکت وارد کننده با مسئولیت محدود هستیم بعد ار چند سال کار کردن با یک شرکت واسطه آلمانی خودمان مستقیم با کارخانه کار کردیم پس از ۲ سال شرکت واسطه حکمی از طریق واحد بین الملل برای ما ارسال کرد که مت طی ۴ سال ۵۰۰ هزار یورو بدهکار هستیم که ما تماما ریالی به واسطه ایران آن شرکت پرداخت کرده ایم.
دادگاه بدوی رای داد که احکام خارجی اجرایی نیست در ایران اما تجدید نظر حکم قطعی داد که باید اجرا شود.
حال سرمایه اولیه شرکت ۵۰ میلیون تومان است و رقم بدهی ۴۰۰ هزار یورو
۲ سال هست اجازه واردات نداشتیم و کار نکردیم شرکت دارایی ندارد جز ۱۰۰ میلیون تومان در بانک
این یورو باید با قیمت آزاد پرداخت بشه یا بانک مرکزی؟
در این حالت میشود شرکت را ورشکسته اعلام کرد؟
با تشکر
سلام. در هنگام اجرای حکم باید خود یورو پرداخت شود و درصورتی که یورو در بازار نبود و یا دسترسی و خرید آن متعذر و سخت بود، نوبت به پرداخت آن به نرخ روز است. رویه اکثر دادگاه ها قیمت آزاد را مبنا قرار می دهند چون برای تبدیل آن به یورو، طرف خارجی درصورت محاسبه به نرخ دولتی، کمتر یورو دریافت و متضرر می شود و بعد ممکن هست مجددا شکایت انجام دهد. سوال دومتان راجع به ورشکستگی ، در مورد اعلان ورشکستگی شرکتها باید به شرایط و نکات زیر توجه گردد:
۱- ورشکستگی شرکت، مستلزم صدور حکم از سوی دادگاه است. حکم ورشکستگی شرکت، از دیدگاه حقوقی، یک نوع حکم اعلامی است یعنی آثار ورشکستگی و اجرای احکام قانونی ناظر به ورشکستگی در یک شرکت، پس از صدور رای دادگاه دایر بر اعلان ورشکستگی، مورد توجه قرار می گیرد.
۲- مقررات ناظر به ورشکستگی از جمله ماده ۴۱۳ و ماده ۴۱۴ قانون تجارت در باب ورشکستگی، از مقررات آمره قانونی، تلقی می شوند و نمی توان خلاف آنها توافق و عمل کرد.
۳- داور نمی تواند اقدام به صدور حکم ورشکستگی شرکت نماید زیرا ورشکستگی تاجر مقولهای است که با نظم عمومی و نظم اقتصادی و تجاری جامعه ارتباط تنگاتنگ دارد و بنا به تصریح قانون، داور نمی تواند در آن ورود کند.
۴- مدیران شرکت، میبایستی ظرف سه روز از تاریخ توقف در پرداخت بدهی ها یا سایر تعهدات نقدی شرکت، ورشکستگی شرکت را به دفتر دادگاهی که اقامتگاه شرکت در آنجا قرار دارد اظهار نمایند.
۵- درخواست اعلان ورشکستگی شرکت باید به صورت دادخواست، تسلیم دادگاه شود.
و موارد دیگری که در این مختصر نمی گنجد. پس اعلان ورشکستگی قابل انجام است. حکم جلب برای هیچ یک صادر نخواهد شد اگر در اجراییه نامی از شما نباشد و شما مسولیت بدهی را برعهده نداشته باشید.تا میزان سهم الشرکه مسیولیت خواهید داشت.