آیا مایل هستید اعلانات مربوط به گفتگوهای آنلاین خود را روی دستگاه
خود دریافت کنید؟
در پنجره باز شده روی دکمه Allow کلیک کنید...
لطفاً اتصال اینترنت خود را بررسی کنید.
تلفن تماس:
شما میتوانید درخواست ارزیابی حقوقی خود را بطور مستقیم برای ارسال کنید و در کوتاهترین زمان ممکن از ایشان پاسخ
بگیرید.
لطفا دقت داشته باشید، شما در هر روز تنها
میتوانید ۳
درخواست ارزیابی حقوقی رایگان ویا ارتباط مستقیم با متخصص ثبت نمایید.
همچنین دقت داشته باشید درصورت عدم انتخاب متخصص، پیام شما برای تمامی متخصصان ارسال شده و ایشان
می توانند ارزیابی خود را از درخواست شما مطرح نمایند.
با سلام و تقدیم احترام. با توجه به ناشزه بودن همسرم و پرداخت و رسیدگی به امور مالی و قطعی و مختومه شدن آن، دادگاه تجدیدنظر بذل امور مالی زوجه را قرینه عسر و حرج و گواهی گواهان زوجه که حکایت از شنیدهها بر سوءرفتار زوج دارد، بدون لحاظ ۳ بار جرح شاهدان تکراری زوجه و عدم لحاظ شهود معارض بنده، حکم طلاق بائن خلع صادر کرده است. دادگاه هم بدون اطلاع و اعلام ختم رسیدگی و بدون بذل امور مالی در دادخواست توسط زوجه یا در دادگاه در جایگاه الحاکم ولی ممتنع قبول بذل کرده است. مال وجود نداشته را که احتمالا به دلیل یتیم و محجور بودن بنده، نیاز به ولی دارد، پرداخت امور مالی رو یا دیوانگی تلقی کرده یا یتیم بودن بنده. دیوان عالی هم که از ظاهر پیداست، دفتر دار حکم رو ابرام کرده و همان حکم دادگاه تجدیدنظر رو عینا کپی و ابرام کرده است. آیا ماده ۴۷۷ و اعاده دادرسی را میشود همزمان اعمال کرد و پیش رئیس دادگستری هم شرح واقعه ثمری دارد؟ و آیا شکایت از شهود چون شهادت محسوب نمیشود، برای اعاده دادرسی اثری دارد؟ با سپاس
بر اساس ماده ۴۷۷ قانون آیین دادرسی کیفری، چنانچه حکمی خلاف شرع بین باشد، رئیس قوه قضائیه میتواند دستور رسیدگی مجدد را صادر کند. بنابراین، اگر شما معتقدید که حکم صادره خلاف شرع بین است، میتوانید از این ماده استفاده کنید.
همچنین اعاده دادرسی بر اساس ماده ۴۲۶ قانون آیین دادرسی مدنی در موارد خاصی مانند وقوع اشتباه یا جعل در حکم، قابل اعمال است. در صورت وجود شرایط مقرر در این ماده، میتوانید درخواست اعاده دادرسی دهید.
در خصوص شکایت از شهود، اگر شهادتها نادرست بوده و بهگونهای که در حکم تأثیرگذار باشد، میتوانید از ماده ۶۵۰ قانون مجازات اسلامی استفاده کرده و به این موضوع اعتراض کنید. این امر میتواند در اعاده دادرسی مؤثر باشد.
این پاسخ توسط هوش مصنوعی تولید شده است. لطفاً
توجه
داشته باشید که ممکن
است اطلاعات
ارائهشده
بهطور کامل دقیق
یا قابل اعتماد نباشد. توصیه میشود برای تأیید صحت اطلاعات، به مشاوره وکلای مجرب مراجعه کنید.