🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

آیا خریدار خورو میتواند در صورتی که سند در رهن بانک باشد تعویض پلاک نماید؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۹۵۳

با سلام
من در سال هزار و سیصد و هشتاد و نه یک دستگاه خودرو وانت دو کابین بصورت شرایطی از گروه خودروسازی بهمن خریداری نمودم.که مبلغ سه میلیون و پانصد هزار تومان پیش پرداخت دادم و الباقی را در چهار فقره چک به مبالغ سه میلیون و دویست هزار تومان پرداخت کردم.
سپس بعد از چند روز خودرو را به یکی از دوستان با همین شرایط واگذار نمودم. ولی ایشان هیچ گونه اقساطی را به اینجانب پرداخت ننموده است.
البته دیروز متوجه شدم که رفتند خودرو را تعویض پلاک کردن.
سوال:
میخواستم بدونم که خودرویی که سند و پلاک بنام منه. و سند در رهن گروه بهمن میباشد . چگونه توانستن خودرو را تعویض پلاک کنن. و چه کسانی در این قضیه تخلف کردن
ممنون میشم راهنمایم کنید

۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

خریدار خودرو میتواند با استناد به قولنامه خودرو اقدام به تعویض پلاک نماید و جرم خیانت در امانت ارتکاب نیافته است و شما میتوانید الزام به تعهدات ایشان را از مراجع قضایی تقاضا نمایید.

با احترام

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۷ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

مشاوره‌های حقوقی مرتبط