🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

آیا خریدار میتواند در صورت اختلاف در متراژ قرارداد را فسخ نماید؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱,۱۵۷

حدود یک ماه پیش آپارتمانی شیب دار را با متراژ 210 متر بصورت پیش فروش تحویل 93/30 قولنامه کردم که قرار بود 30 متر شیب محاسبه نشود ولی بعد از یک ماه متوجه شدم متراژ واقعی حدود 185 متر است و در قولنامه قیمت 210 متر از قرار متری 3.166 میلیون محاسبه شده است ( در پروانه قید شده است طبقه پنجم 223.4 متر و 3.3 متر شیب دارد و 8 متر تراس ) من الان در خواست فسخ از بنگاه را دارم ولی آنها به اجبار می گویند شما باید ضرر و زیان 50 میلیونی تعیین شده در قولنامه را پرداخت کنید من چطور می توانم به حق قانونی خود برسم البته در قولنامه عنوان شده است که کم و زیاد طبق سند تفکیکی محاسبه خواهد شد آیا در آپارتمان متری 3.166 میلیون تومانی 25 متر کم و زیاد برا سند باقی می گذارند آیا بنگاه و فروشنده در محاسبه متراژ واقعی از روی پروانه کوتاهی نکرده اند ؟

۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در صورتی که در قولنامه ذکر شده باشد که کم و زیاد طبق سند تفکیکی محاسبه خواهد شد نمیتوانید به علت کم بودن متراژ معامله را فسخ نمایید.وممکن است در محاسبه متراژ اشتباهی رخ داده باشد و کوتاهی فروشنده در صورتی ثابت میشود که اختلاف متراژ فاحش باشد.

با احترام

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۵ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۲۸۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۶۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

مشاوره‌های حقوقی مرتبط