🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

آیا خواهان می توانسته نسبت به وراث بدون انحصار وراثت و مالکیت رسمی تقاضای صدور دستور فروش دهد؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۷۸۲

مادر بنده با شخصی یک دستگاه آپارتمان شریک بوده و فوت شده است. شریک متوفی از دادگاه تقاضای صدور دستور فروش ملک را کرده و دادگاه نیز اقدام به اخذ نظریه از کارشناس و همچنین اداره ثبت نموده و باستناد استعلامات اخذ مبادرت به صدور دستور فروش ملک مشاع غیر قابل افراز نموده است . لازم بذکر است وراث هنوز اقدام به انحصار وراثت ننموده اند. از این رو :
۱- آیا خواهان می توانسته نسبت به وراث بدون انحصار وراثت و مالکیت رسمی تقاضای صدور دستور فروش دهد؟
۲- آیا دادگاه در چنین مواردی آزادی صدور دستور فروش را دارا می باشد؟
۳- با توجه به صدور دستور فروش و عدم حق اعتراض طرف دعوا اعتراض به دستور صادره چگونه می باشد؟

۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

دستور صادر شده توسط دادگاه قانونی است چرا که شریک حق فروش سهم خودش را بدون کسب اجازه از شریک دسگر را دارد

گفتگو با وکلای آنلاین ۲۰ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۲۸۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۶۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان

شریک میتواند تقاضای فروش ملک مشاع غیرقابل افراز را نماید و ارتباطی به موضوع انحصار وراثت ندارد.
دستور دادگاه کاملا قانونی صادر شده است.

برابر ماده۱۰۵ ق.ا .د م باید در این موارد وراث معرفی شوند.
انحصار وراثت موید سمت خواندگان می باشد
برابر مواد ۱۴۷ ا جرای احکام ثالث به عملیات می تواند اعتراض کنند و با توجه به موارد اعلامی در صورت وجود موردی برای اعتراض باید مراتب به اجرای احکام اعلام شود.

مشاوره‌های حقوقی مرتبط