🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

آیا دادخواست اعسار، مانع افزایش یوم الادا بودن دیه عمدی میشود؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۷۸۹

آیا محکوم علیه در دادگاه کیفری بابت دیه عمدی در سال ۹۸ محکوم به پرداخت دیه بشه. اگر دادخواست اعسار رو در سال ۹۸ بده و بدهی تقسیط بشه. و در سال ۹۹ نتواند الباقی اقساط دیه رو بپردازد ایا با این روند مبلغ دیه که یوم الادا است افزایش پیدا میکند یا خیر؟

۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
در این مورد متاسفانه یا از نظری خوشبختانه دادخواست اعسار مانع از پرداخت دیه به نرخ یوم الادا نبوده و صرفا تنها راهی که باقی است به توافق رسیدن با محکوم له پرونده است
بهتره باهاشون به توافق برسید

گفتگو با وکلای آنلاین ۴ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۶۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۹۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

درود بر شما

تاریخ قطعیت رای ملاک محاسبه دیه بوده و اعسار تاثیری در میزان دیه ندارد.

همانطور که خودتان ذکرکرده اید دیه به نرخ روز حساب میشه و اعسار مانع به روز حساب شدن نخواهدبود. هر مبلغی امسال پرداخت کنید بر اساس نرخ امسال و چنانچه مابقی اقساط را در سال آینده پرداخت کنید بر اساس نر خ جدید حساب خواهد شد .

مشاوره‌های حقوقی مرتبط