🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

آیا دادگاه، به همسرم اجازه طلاق میدهد؟

پرسیده شده
۴۱ پاسخ ۱,۱۹۶

آیا به دلایلی نفقه همسرم نداده باشم دادگاه پس از الزام من به نفقه و پرداخت من. حق طلاق رو به زن میدهد؟

۴۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

خیر.نپرداختن نفقه به مدت ۶ ماه و عدم امکان الزام زوج شرط تحقق حق طلاق است. هر دو شرط برای تحقق شرط لازم است. که با توجه به آن اگر مردی حداقل ۶ ماه نفقه پرداخت نکند و رای دادگاه در خصوص پرداخت نفقه را هم اجرا نکند زن می تواند تقاضای طلاق کند.
البته در مواردی نپرداختن نفقه می تواند از موجبات عسر و حرج زوجه باشد و با اثبات عسر و حرج دادگاه حکم به طلاق می دهد.

گفتگو با وکلای آنلاین ۲۰ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۹۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۹۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

با سلام .مطابق آنچه در رویه وجود دارد و در عقد نامه ها شرط می شود بدین شکل است که در صورت عدم پرداخت و عدم امکان اجبار ..با توجه به اینکه شما پرداخت نمودید دیگر موردی برای جواز طلاق وجود ندارد .بلکه باید گواهی عدم پرداخت نفقه صادر گردد

باسلام. بله، باوجودسرایطی حق طلاق برای زوجه ایجادمیشود

باسلام
با الزام شما و پرداخت از سوی شما، حق طلاق برای زوجه ایجاد نخواهد شد

باسلام چه مدت پرداخت نکرده اید

سلام حق طلاق برای زوجه ایجاد میشود.

باسلام
در صورتی که ظرف ۶ ماه نفقه پرداخت نشده باشد و از طریق کیفری این موضوع ثابت گردد حق طلاق برا زوجه ایجاد میشود

مشاوره‌های حقوقی مرتبط