🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

آیا درخواست فرستادن عکس از دختر مجرد جرم است؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۵۲۹

سلام خسته نباشید
اگر دختر مجرد عکسی از چهره ی خود بفرستد چه در آن عکس، آن دختر با حجاب باشد چه بی حجاب، آیا مصداق رابطه نامشروع است؟
لطفا به هر دو سوال من پاسخ دهید. جسارتا یعنی هم بگویید که آیا درخواست عکس از چهره ی دختر مجرد جرم است؟ سپس بفرمایید اگر آن دختر مجرد عکسی از چهره ی خود بفرستد چه در آن عکس، آن دختر با حجاب باشد چه بی حجاب، آیا مصداق رابطه نامشروع است؟

۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

صرف عکس فرستادن مصداق جرم رابطه نامشروع نیست،مگر اینکه از آن عکس سواستفاده و یا پخش شود یا...ک جرم رابطه نامشروع نیست و جرم خاصی است.

گفتگو با وکلای آنلاین ۲ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۶۵,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۶۹,۰۰۰ تومان

خیر هر دو مورد جرم نمی باشد و نص قانونی در این رابطه وجود ندارد

سلام اگردر کنار ادله وپیامک های دیگری باشد می تواند ارتباط نامشروع باشد به هر حال نیت طرفین از این رابطه می تواند در نظر دادگاه مبنی بر صرور رای برائت موثر باشد خصوصا اگر تصاویر مستهجن نباشد

سلام
۱-خیر
۲-صرف عکس فرستادن مصداق جرم رابطه نامشروع نیست،مگر اینکه از آن عکس سواستفاده و یا پخش شود یا...ک جرم رابطه نامشروع نیست و جرم خاصی است.

رابطه نیست ولی جرم خاص رایانه ای هست چه با حجاب و چه بی حجاب

خیر بنظر نمی رسد جرم باشد هر چند شرعا کار اشتباه ی است اگر سونیت همراه با شد

مشاوره‌های حقوقی مرتبط