🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

آیا درصورت شکایت ایشون با داشتن صدای ضبط شده در دادگاه میتوانم جلوی حکم تخلیه بگیرم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۳۲۱

با سلام
موجر هستم. سه ساله در ملکی ساکن هستم که پایان تیرماه مدت اجاره نامه تمام شد. با توجه به اینکه ساختمانی در حال ساخت دارم و پیمانکار قول داده بود تا پایان شهریور تحویل بدهد ما هم تلفنی توافق کردیم که تا پایان شهریور بمانم. پایان شهریور مالک روز چهارشنبه تماس گرفت و گفت برنامت چی شد گفتم حداقل دو ماه دیگر هستم گفت موردی ندارد خواستی ۶ ماهه تمدید کن یا هر زمانی که فکر میکنی تا یکی از اقوام بدم قول نامه رو بیاره امضا کنید چون خودش ساکن شهر دیگری هست. گفتم موردی نیست شنبه عصر با پیمانکار جلسه دارم و دقیقا میگم تا چه مدت بعدش تمدید میکنیم گفت خبر بده. شنبه ظهر پیام داد که من ملک رو میخوام تخلیه کن. گفتم ما سه روز پیش توافق کردیم که تا ۶ ماه تمدید کنیم و صدای ایشون هم روی گوشیم ضبط شده. ایشون به زور یکماه گفتن بشین و به ازائ هر روز یه مبلغی که در قرار داد امده کم میکنم و اگر دیگه تخلیه نکنی حکم تخلیه میگیرم.
آیا درصورت شکایت ایشون با داشتن صدای ضبط شده در دادگاه میتوانم جلوی حکم تخلیه بگیرم یا خیر؟
در صورتی که مالک اصرار به بلند شدن دارد آیا راهی برای تمدید چند ماهه وجود دارد؟
با تشکر

۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام با توجه به اینکه توافق شفاهی بوده و قابل انکار است ملاک و ضابطه حاکم بین شما همان قرارداد کتبی سابق خواهد بود که در صورت انقضای مدت آن تخلیه و استرداد ودیعه موضوعیت پیدا میکند.

گفتگو با وکلای آنلاین ۲۱ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

بنام خدا _ببینید در واقع صدا نمی‌تواند دلیل باشد ولیکن اگر دردادگاه بفرمائید که بین ما توافق حاصل شد که بنده مدت دوماه دیگر طبق روال همین قراداد در محل مورد اجاره بمانم و موجر هم قبول کردن و من بر این مبنا برنامه ریزی کردم و حتی صدای ایشان رو هم دارم اگر برای قاضی علم شود که توافق و اجازه حاصل شده قطعا به شما زمان مقتضی رو خواهد داد فقط رو بحث قبول و موافقت که حاصل شده با دقت توضیح بدهید

مشاوره‌های حقوقی مرتبط