🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

آیا درگیری پدر با فردی در خیابان و جداکردن پسر او برایش سوء پیشینه محسوب خواهد شد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۶۱۷

سلام
تو رو خدا راهنماییم کنین.
من یه دانشجوام که تو یه دانشگاه دولتی درس میخونم و جزو دانشجوهای خوبش محسوب میشم و همه زندگیم درسمه.
چند وقت پیش من و پرم در حضور سرباز وظیفه ،در خیابان با یکی از فامیلامون بحثمون شد و اون با حرفهای رکیکش پدرمو عصبانی کرد و بابام بهش دوتا سیلی زد،منم جدا کردم،فامیلمون شکایت کرده که من و پدرم اونو زدیم و با خود زنی ،نامه پزشک قانونی گرفته که یه انگشت و دوتا دندونشو شکستیم .سربازم شهادت داده که بابام فقط دوتا سیلی بهش زده و دوتا از دوستای فامیلمون واسش شهادت دادن.
درحالیکه من کاری نکردم اما اسمم وسطه و میترسم . پرونده قراره بره دادگاه.کسی رو ندارم حمایتم کنن اما اون داره.
خواستم ببینم ممکنه زندان بندازنم یا به هر نحوی واسم سوسابقه ایجاد بشه؟
خیلی دل شوره دارم زندگیم الکی داره خراب میشه،توروخدا شما راهنمایی کنین

۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

خیر مسئولیت کیفری برای شما وجود نخواهد داشت زیرا اولا سیلی توسط پدرتان زده شده که خود اقرار به انجام این کار کرده ثانیا شهادت سرباز نیروی انتظامی ارجح به شهادت فرد عادی و سندیت خواهد داشت.سوء پیشینه هم برایتان بوجود نخواهد آمد.

موید باشید

گفتگو با وکلای آنلاین ۸ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۲۸۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۶۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان

مشاوره‌های حقوقی مرتبط