🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

آیا در الزام به تمکین،زوجه میتواند تقاضای اجراییه نماید؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۶۹۶

زوج الزام به تمکین زده رای منوط به تهیه مسکن و اثاث از طرف زوج هستش،زوجه هم اعتراضی نزده و ۱۹ روز هم گذشته.
زوجه میتونه تقاضای اجرا کنه؟
یا چون زوج شکایت کرده فقط از طرف ایشون میشه حکم رو به اجرا درآورد؟

۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بایستی فقط زوج تقاضای اجرائیه نماید ولیکن زوجه میتواند اعلام آمادگی برای تمکین در صورت محیا بودن شرایط را به دادگاه نماید تا دادگاه به زوج اخطاریه برای تهیه مسکن و لوازم زندگی بفرستد تا نفقه به زوجه تعلق بگیرد .

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۶ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۲۸۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۶۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین

شما میتوانید برای همسرتان اظهارنامه بفرستید و برلی تمکین اعلام امادگی کنید

تقاضای اجراییه برعهده خواهان ( زوج ) است

زوج الزام به تمکین زده رای منوط به تهیه مسکن و اثاث از طرف زوج هستش،زوجه هم اعتراضی نزده و ۱۹ روز هم گذشته.
زوجه میتونه تقاضای اجرا کنه؟
شما تنها می توانید اظهاریه ای به آدرس زوج بدهید که حاضرید در هر محلی که ایشان بگوید حاظر شوید وتمکین کنید
یا چون زوج شکایت کرده فقط از طرف ایشون میشه حکم رو به اجرا درآورد؟
چون الزام به تمکین حقی است که زوج می تواند درخواست کند خود او هم باید اجراییه بخواهد
شما فقط اعلام آمادگی کنید که از نفقه محروم نشوید
موفق باشید
مفید بود؟

صدور اجراییه از جانب خواهان پرونده خواهد بود
اگر پس از گذشت مدتی زوج از اجرای دادنامه خودداری نمود با درخواستی از جانب شما به شعبه بدوی صادر کننده رای و ابلاغ به زوج و عدم اجرای حکم گواهی مبنی بر عدم اقدام زوج به شما داده خواهد شد و نفقه و سایر حقوق شما پا برجا خواهد بود

مشاوره‌های حقوقی مرتبط