آیا در جلسه دادگاه طبق گواهی پزشکی قانونی فقط دیه مورد مطالبه است؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۶۱۸

با سلام
در تصادف وسیله نقلیه مستندات دال بر مقصر بودن خودرو دارد و راننده نیز کروکی و واقعه را تایید کرده آیا در جلسه دادگاه طبق گواهی پزشکی قانونی فقط دیه مورد مطالبه است یا علاوه بر دیه می توان مخارج درمان و سایر هزینه های جنبی مثل فیزیوتراپی ایاب ذهاب و هزینه دادخواست و..... را درخواست کرد؟لطفا"راهنمایی بفرمایید          متشکرم

۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

"با سلام"
در خصوص پرونده شما فقط میتوانید دادخواست مطالبه دیه نمایید

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۱ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۶۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

سلام و درود
پس از دریافت دیه در صورتی که هزینه های درمانی بیشتر باشد میتوانید دادخواست جداگانه بدهید و مطالبه کنید.

اگر مخارج زیاده بر دیه باشد ، امکان مطالبه از طریق ارائه دادخواست حقوقی است . ضمن اینکه در این موضوع اختلاف نظر بسیار وجود دارد.

فقط دیات مورد رسیدگی قرار می گیرد سایر هزینه های مورد اشاره بر فرض که قابل مطالبه باشد از طریق تقدیم دادخواست در دادگاه حقوقی رسیدگی می شود

اگر دیه تمام خسارات را جبران نکند ضررو زیان های مازاد بر دیه هم قابل مطالبه است.

هزینه دادخواست به عهد خودت هست ولی اگه وکیل داشتی هزینه به اون دادی میتونی مطالبه کنی راجب مسائل پزشکی با توجه به بیمه فرد دیه تایین شده همان چیزی هست که قاضی ارسال کرد البته امیدوارم در سایت وکلا بخشی ارسال پیام فراهم بشه واسه چنین سوالاتی مدارکی که داره دادگاه حکم صادر کرد واسه کارشناسان قابل دیدن باشه

در چنین پرونده هایی تنها دیه قابل مطالبه می باشد .

مشاوره‌های حقوقی مرتبط